Şanlıurfaspor 3 futbolcuyla sözleşme imzaladı

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor'da iç transfer çalışmaları devam ediyor. Şanlıurfaspor ilk olarak Ömer Bozan ve Fevzi Özkan ile yeni bir sözleşme imzaladı. Bu iki isimden sonra 3 futbolcuyla daha sözleşme yenilendi.

Ekonomik olarak zor günler geçiren Şanlıurfsapor’da kulüp yöneticileri bir yandan transfer tahtasını açmaya çalışırken diğer taraftan da elindeki futbolcuları elinde tutmak için yeniden sözleşme imzalıyor. Kulüp Başkanı Mehmet Yılmaz bugüne kadar 5 futbolcu ile resmi sözleşme yaptı.

 

Kulüpten yapılan açıklamada ilk olarak Ömer Bozan ve Fevzi Özkan ile yeni bir sözleşme imzalandı. Bu iki futbolcunun ardından Halil Köçer ve kaleci Yasin Davuş ile 1'er yıllık yeni sözleşme imzalamayı başardı. İç transfer de hızını alamayan kulüp yöneticileri son olarak Sol bek ve Stoper mevkilerinde oynayabilen Mehmet Taşcı ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

 

Ön libero mevkisinde görev alan Halil Köçer geçen sezon 23 maçta 1 gol ve 1 asist ile takıma katkı sağladı. Şanlıurfaspor’un altyapısından yetişen genç oyuncu 23 yaşında ve geçen sezon bin 391 dakika sahada kaldı.

 

Şanlıurfaspor’un kalesini koruyan Yasin Davuş geçen sezon sahaya çıktığı 48 maçta kalesinde 53 gol gördü. Genç oyuncu 4 bin 187 dakika sahada kalmayı başardı.

 

Bir diğer futbolcu Mehmet Taş ise sol bek ve stoperde görev yapıyor. Geçen sezon 92 maçta görev aldı ve maçlarda 2 gol atma başarısı gösterdi.

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim 

Ömer bozan tff 2.lig beyaz grup fevzi Özkan Şanlıurfaspor Şanlıurfaspor’un kalesini koruyan yasin davuş Şanlıurfa haberler