Şanlıurfaspor 3 puan için sahaya iniyor!

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz Grupta lider koltuğunda oturan Şanlıurfaspor, bugün saat 14:00'te Arnavutköy Belediyespor ile sahasında 3 puan için mücadele verecek.

Ligde 23 puanı bulunan Şanlıurfaspor, şampiyonluk parolasıyla bu sezon TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele ediyor. Kemal Kılıç hocanın futbolcuları bu sezon sergilediği güzel oyunuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Şampiyonluk için takımın kenetlendiği bu sezon Urfaspor sıkı bir şekilde maçlara hazırlanıyor.

Bu sezon attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Mert Çapar, bugün oynanacak karşılaşmada takımını sırtlayacak oyuncular arasında yer alıyor. İlk sırada yer alan Şanlıurfaspor’u 22 puanla Amedspor takip ediyor.

11 Nisan Stadyumunda bugün saat 14:00’te oynanacak Şanlıurfaspor - Arnavutköy Belediyespor karşılaşmasını Gürcan Hasova yönetecek. Hasova’nın yardımcılığını Mustafa Tosun ve Levent Yeşilyurt yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Gamze Durmuş Pakkan olacak.

Şanlıurfaspor karşılaşmadan galip ayrılması halinde şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacak. Arnavutköy Belediyespor ligde 19 puanla 6.sırada yer alıyor. Rakip takım son 3 maçta galibiyet serisi yakaladı.

Şanlıurfaspor Şanlıurfa TFF 2.Lig Beyaz Grupta urfaspor oyuncusu benhur keser