Şanlıurfaspor, 4 oyuncuyu kadrosuna kattı

TAKİP ET

Trendyol 1. Lig ekiplerinden ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, transfer ettiği 4 oyuncu ile kadrosunu güçlendirdi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Manisa FK'dan kaleci Muhammed Alperen Uysal, Forvet Muhammed Enes Kirpit ve Kocaelispor’dan orta saha oyuncusu Yusuf Emre Gültekin ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Şanlıurfaspor, Kasımpaşa’dan defans oyuncusu Bilal Selamet'i de 3,5 yıllığına renklerine bağladı.

YUNUS EMRE İLE SEZON SONUNA KADAR

Sarı yeşilli ekip tecrübeli ismi kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Şanlıurfasporumuz, Kocaelispor'dan orta saha Yusuf Emre Gültekin ile kiralık olarak sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.”

KALE EMİN ELLERDE

Manisa FK'dan kaleci Muhammed Alperen Uysal ile anlaşan Şanlıurfaspor’un kalesi artık emin ellerde olacak gibi gözüküyor.

Kulüpten yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi: Şanlıurfasporumuz, Manisa Futbol Kulübünden Kaleci Muhammed Alperen Uysal ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.”

FORVET HATTI GÜÇLENDİ

Astor Enerji Şanlıurfaspor, Manisa Futbol Kulübünden 24 yaşındaki Forvet Muhammed Enes Kirpit ile kiralık olarak sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

DEFANSA SÜPER LİG’DEN TAKVİYE

Şanlıurfaspor, Kasımpaşa'dan 19 yaşındaki Stoper Bilal Selamet ile 3 buçuk yıllık sözleşme imzaladı.

Trendyol 1. Lig Şanlıurfaspor