Şanlıurfaspor'a 18 bin lira ceza

TAKİP ET

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Şanlıurfaspor'a protokol tribününe fazla kişi alması ve sosyal mesafe kuralına uyulmaması nedeniyle 18 bin lira ceza kesti.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'a Profesyonel Disiplin Kurulundan (PFDK) ceza geldi. Sarı yeşilli kulübe verilen ceza açıklamasında Çorumspor karşılaşmasında protokol tribününe talimatta belirlenen sayıdan fazla kişi alınması ve sosyal mesafe kuralına ve maske takma zorunluluğuna uyulmaması nedeniyle toplamda 18 bin lira ceza kesti.

Hemen her hafta cezalarla karşı karşıya kalan sarı yeşilli ekip, bu haftayı da boş geçmedi ve 18 bin lira para cezası aldı.

Konuyla ilgili olarak PFDK'dan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"ŞANLIURFASPOR Kulübünün, 11.04.2021 tarihinde oynanan ŞANLIURFASPOR-ÇORUM FK Misli.com 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, protokol tribününe talimatta belirlenen sayıdan fazla kişinin alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 12.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübünün, protokol tribününde yer alan mensuplarının sosyal mesafe kuralına ve maske takma zorunluluğuna uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."