Şanlıurfaspor'a aynı maddelerden ceza kesildi

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz Gruptan düşmesi kesinleşen Şanlıurfaspor'a PFDK tarafından tekrar ceza kesildi. Şanlıurfaspor sahasında oynadığı karşılaşmalarda özel güvenlik görevlisi ile yedek kulübesinde lisanslı bir fizyoterapist bulundurmamasından dolayı ceza kesildi.

Geçtiğimiz hafta  11 Nisan Stadyumunda oynanan Zonguldak Kömürspor karşılaşması sonrası PFDK'ya sevk edilen Şanlıurfaspor'un alacağı ceza açıklandı.

 

Sahasında oynadığı karşılaşmalarda özel güvenlik görevlisi bulundurmayan Şanlıurfaspor’a her hafta ceza kesiliyor. Bu haftada da aynı maddeden 6 bin TL ceza kesildi.

 

Zonguldakspor ile oynanan mücadelede yedek kulübesinde lisanslı bir fizyoterapist veya masör bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle kulübe 6 bin TL para cezası kesildi.

 

İşte, PFDK’dan yapılan açıklama:

"ŞANLIURFASPOR Kulübünün, 01.03.2020 tarihinde oynanan ŞANLIURFASPOR-ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, müsabakada özel güvenlik görevlisi görevlendirilmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübünün, yedek kulübesinde lisanslı bir fizyoterapist veya masör bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi."

Urfa Değişim

11 nisan stadyumu Şanlıurfaspor zonguldakspor haberler son dakika