Şanlıurfaspor'a Başkanlardan maddi destek

TAKİP ET

Maddi sıkıntılardan dolayı hacizlik olan Şanlıurfaspor'a Büyükşehir Belediyesi ve Haliliye Belediyesi'nden maddi destek sağlandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, maddi sıkıntılarla boğuşuyor. Sarı Yeşilli takım maddi imkansızlıklar içerisinde mücadele ederken, sezon başındaki kamp ücreti nedeniyle hacizlik oldu.

Play-Off'a çıkmaya hazırlanan Şanlıurfaspor oyuncuları da maaşlarını alamadıklarını iddia ederek eşyalarını toplayıp gitmişlerdi. Şanlıurfaspor'un tesislerinde haciz memurları birçok materyale el koydu. Söz konusu durum taraftarın da tepkisini çekerken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kulübe maddi destek sağladı. Sağlanan desteğin miktarı açıklanmazken, bazı futbolcuların primlerinin bir kısmının ödendiği belirtildi.

Şanlıurfaspor, desteği teşekkürle duyurdu

Şanlıurfaspor yönetimi, iki belediye başkanı tarafından yapılan desteği sosyal medya hesabından duyurdu. Kulüp tarafından yapılan paylaşımdaü, "Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye Belediye Başkanımız sayın Mehmet Canpolat'a kulübümüze yapmış oldukları maddi destek ile futbolcularımızın bir kısım primleri ödenmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz." denildi.

 

Şanlıurfaspora başkanlardan maddi destek türkiye futbol federasyonu 2. lig kırmızı grupta mücadele eden Şanlıurfaspor Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı zeynel abidin beyazgül Şanlıurfaspor desteği teşekkürle duyurdu