Şanlıurfaspor'a Başkanlardan maddi destek

TAKİP ET

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele ederek play-off'ta oynamaya hak kazanan Şanlıurfaspor'a bir maddi destek daha geldi. Eyyübiye ve Karaköprü Belediyelerinden Şanlıurfaspor'a maddi destek verildi.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan haciz işlemlerinin ardından Büyükşehir Belediyesi ve Haliliye Belediyesi Şanlıurfaspor’a maddi destek vererek, oyunculara ödenmeyen primlerin bir kısmı bu şekilde ödenmişti. Dün de Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Şanlıurfaspor’a maddi anlamda destek vererek ödenmeyen oyuncu borçlarının bir kısmı ödendi.



Şanlıurfaspor’dan Başkanlara teşekkür mesajı

Şanlıurfaspor sosyal medya hesabından her iki belediye başkanına teşekkür ederek şu mesajı paylaştı: “Eyyübiye Belediye Başkanımız sayın Mehmet Kuş ve Karaköprü Belediye Başkanımız sayın Metin Baydilli'nin kulübümüze yapmış oldukları maddi destek ile futbolcularımızın bir kısım primleri daha ödenmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz”

 

Eyyübiye ve Karaköprü Belediye Başkanlarının maddi destek çıkması taraftarlar tarafından da takdir edildi. Ancak bu şekilde desteklerin geçici olduğunu belirten taraftarlar, kulübe kalıcı gelirin sağlanmasını istedi..

 

Şanlıurfaspor tff 2.lig kırmızı grup haberler son dakika Şanlıurfa