Şanlıurfaspor'a beklenen ceza geldi

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'a bir cezada TFF'den geldi. Geçmiş yıllarda alacağı olan futbolculara ödeme yapılmadığı için TFF tarafından Şanlıurfaspor'a -6 puan ceza verildi.

Maddi sorunlar nedeniyle Şanlıurfaspor’da sorunlar devam ediyor. Kulübün birçok yöneticisi maddi tablo nedeniyle bir bir istifa etti. Aynı zamanda borçlar nedeniyle birçok futbolcu kulüple olan sözleşmesini feshederek yollarını ayırdı. Maddi sorunlar nedeniyle kulüp transfer tahtasını açamadığı için futbolcu transferini de gerçekleştiremedi.

 

Geçmiş yıllardan alacakları olan futbolcuların şikayeti üzerine sarı yeşilli ekibe, lige -6 puanla başlama cezasının verilmesi kararlaştırıldı. TFF’nin resmi sitesinde Şanlıurfaspor sıralamada son sırada yer aldı ve kulübe -6 puan cezası verildi.

 

Her ne kadar kulübe ufak tefek maddi yardımlar yapılsa da yaşanan sorunlara çözüm olmadı. Başkan Yılmaz eski futbolcuların alacaklarını ödeyecekleri belirttiyse de bu sözler sadece sosyal medya mesajlarında kaldı.

 

Öte yandan taraftarlar takıma sahip çıkılmasını isterken, transfer sezonu kapanmadan borçlar ödenmez ise bu ceza -15'a kadar yükselebilir. Bu durum karşısında yönetimin nasıl hareket edeceği ise bilinmiyor.



Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

 


 

Şanlıurfaspor’a beklenen ceza geldi türkiye futbol federasyonu (tff) 2. lig beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor Şanlıurfaspor’a -6 puan ceza verildi haberler