Şanlıurfaspor adını finale yazdırdı

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 2. Lig Beyaz Grupta play-off yarı finali 11 Nisan Stadyumunda oynanan karşılaşmada rakibini yenen Şanlıurfaspor play-off mücadelesinde finale yükselerek İzmir temsilcisi Bucaspor 1928'e rakip oldu.

11 Nisan Stadyumunda Şanlıurfaspor, 24 Erzincanspor ile karşılaştı. Zorlu mücadeleyi Süper Lig Hakemi Kadir Sağlam yönetirken yardımcılıklarını ise Yusuf Bozdoğan ve Bahtiyar Birinci yaptı.

Bu sezon Spor Toto 1.Lige çıkmak isteyen Şanlıurfaspor, ilk maçta rakibini deplasmanda 3-2 yenerek önemli bir avantaj yakaladı. Zorlu mücadelede rakibi karşısında üstün bir ortaya koyan sarı yeşilli ekip play-off mücadelesine finale yükselerek 1.lige bir adım daha yaklaştı.

İzmir temsilcisi Bucaspor 1928 ise her iki play-off mücadelesinde rakibini yenerek adını finale yazdırdı. Şanlıurfaspor ise hem deplasmanda hem sahasında rakibini yenerek finalde Bucaspor ile rakip oldu.

11 Nisan Stadyumunda Kemal Rüzgar’ın attığı iki golle Şanlıurfaspor,  24 Erzincaspor’u 2-0 yenerek adını finale yazdırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) Şanlıurfaspor