Şanlıurfaspor'da 2 ayrılık daha

TAKİP ET

Play-Off turunda şampiyonluğa ulaşıp TFF 1. Lige ulaşan Şanlıurfaspor'da ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor.

TFF 2.Ligde Play-OFF turunda  TFF 1.Lige yükselmeyi başaran Şanlıurfaspor’da dünden beri 3 oyuncu ayrıldı.

Tecrübeli orta saha Bünyamin Balat’ın ardından tecrübeli forvet oyuncusu Kemal Rüzgar ve 10 numara Behlül Aydın Şanlırfaspor ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Play-Off müsabakaları sonucunda şampiyonluğa ulaşan  Şanlıurfaspor’da Bünyamin Balat’ın ardından tecrübeli forvet oyuncusu  Kemal Rüzgar ve Trabzonspor’dan transfer olan başarılı 10 numara Behlül Aydın takımdan ayrıldıklarını açıkladı.

Dün Bünyamin Balat’ın ayrılmasının ardından bugün de sarı yeşilli ekipte, gol kralı olarak şampiyonlukta aslan payına sahip olan Kemal Rüzgar ve Behlül Aydın kulüpten ayrıldı.

KEMAL RÜZGAR VEDA MESAJI YAYINLADI!

Sezona Şanlıurfaspor formasıyla damga vuran ve oynadığı müsabakalarda attığı 25 golle takımın kilit ismi olan forvet oyuncusu Kemal Rüzgar dün akşam takımdan ayrıldığını duyurdu.

 Kemal Rüzgar ayrılık haberini şu sözler ile duyurdu.“Söze nerden başlayacağımı bilemiyorum. Bizim ve belki de birçok takım için unutulması zor bir yıl yaşadık.

Ülkemizi ve Şanlıurfa'yı etkileyen büyük deprem felaketinin acısı hala içimizde.

Öncelikle hem Şanlıurfa'da hem diğer illerimiz de hayatını kaybeden insanlarımızı anıyorum. Deprem felaketinin ardından tekrar futbola dönmemiz kolay olmadı.

Böylesine zor bir sezonu 1.Lig'e çıkarak taçlandırdığımız için çok mutluyum. Bu şampiyonlukta emeği olan futbolcu arkadaşlarımı, tüm sezon görev yapan hocalarımızı, yöneticilerimizi ve taraftarlarımızı kutluyorum. Tüm isteklerimize cevap vermek için gece gündüz çalışan tesis personeline yürekten teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olan ve bizden desteğini esirgemeyen sayın valimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Burada kolay unutamayacağım bir yıl yaşadım, bu neden bana her koşulda destek veren herkese minnettarım.

Kulübüm ile sözleşmem sona erdi. Gelecek ne getirir bilinmez. Şimdilik veda zamanı…

Hoşça kalın.”

BAŞARILI 10 NUMARA DA GİTTİ!

Süper Lig’in köklü takımlarından Trabzonspor’dan Şanlıurfaspor’da transfer olan Behlül Aydın’da ayrılık kervanına katıldı.

Behlül Aydın Şanlıurfaspor’dan ayrıldığını şu sözler ile duyurdu.”Bir sezon boyunca iyi günde de kötü gündede desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler tekrardan görüşmek üzere hoşçakalın

Kemal Rüzgar Behlül Aydın Şanlıurfaspor