Şanlıurfaspor'da 'Ali Tandoğan' belirsizliği

TAKİP ET

Şanlıurfaspor ile sözleşmesi devam eden Teknik Direktör Ali Tandoğan, Sarı-Yeşilli ekipte kalıp kalmayacağı ile ilgili açıklamada bulundu. Tandoğan, "Biran önce bu konunun çözüme kavuşması ve iki tarafında kendi planlaması yapması gerekiyor' dedi.

TFF 2. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor’da yeni yönetimin gelmesi ile beraber yeni teknik direktörün kim olacağı belirsizliği sürüyor. Şanlıurfaspor ile sözleşmesi devam eden Ali Tandoğan’ın kulüpte kalıp kalmayacağı yeni yönetim tarafından açıklanması bekleniyor.

 

Tandoğan, Süperyolu isimli haber sitesine yaptığı açıklamada, sözleşmesinin henüz devam ettiğini ancak hiç bir şekilde yönetim tarafıyla görüşme yapamadığını belirterek, şunları kaydetti;

“Benim Şanlıurfaspor ile olan kontratım devam ediyor. Ancak, onların beni arayarak güzel bir şekilde istişare etmeleri gerekiyor. Hocam seninle devam etmek istiyoruz ya da istemiyoruz demeleri lazım. Ama kimse tarafıma ulaşmadı. Kendi sosyal medya hesabımdan alacaklarımın bir kısmında feragat edeceğimi de açıkladım. Bunu kimse yapmaz. Kulüple bir anlaşma var ama karşılıklı oturup konuşma yok. Bu saatten sonra burada devam eder miyim? İstediğim şartlar oluşmadığı sürece devam etmem. Biran önce bu konunun çözüme kavuşması ve iki tarafında kendi planlaması yapması gerekiyor.”

teknik direktör ali tandoğan sarı-yeşilli ekip Şanlıurfaspor mehmet yılmaz yönetimi haberler son dakika