Şanlıurfaspor'da hedef 3 puan

TAKİP ET

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor bu hafta deplasmanda ligde liderlik koltuğunda oturan Tuzlaspor ile kıyasıya bir mücadele içinde olacak. Temsilcimiz bu maçtan 3 puanla ayrılarak üst sıralardan uzaklaşmak istemiyor.

Geçtiğimiz haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Şanlıurfaspor kötü gidişatı Pazar günü oynadığı Menemen Belediyespor karşısında 2-0 galip gelerek puan kayıplarını durdurarak zorlu maç öncesi oyuncular moral depoladı.

Menemen Belediyespor karşısında üstün bir oyun ortaya koyan temsilcimiz sahadan 2-0 ayrılarak üç puanı hanesine yazdırmayı başardı. Ligde 29 puanla 5. Sırada yer alan temsilcimiz önümüzdeki hafta Tuzla deplasmanında 3 puanı alması durumunda 32 puana ulaşacak ve devreyi ilk üçte bitirme şansına kavuşabilecek.

Zorlu maça Teknik direktör Ali Tandoğan yönetiminde sıkı hazırlanan ekibimiz bu maçtan galip gelmek adına rakibin hatalarını oyunculara anlatıyor. Kadro kalitesi olarak İstanbul temsilcisinden daha kaliteli oyunculara sahip olan Şanlıurfaspor bu maçı kazanarak sezonu en iyi yerde bitirmek istiyor.

TRT Kurdi maçı naklen yayınlayacak

15 Aralık Cumartesi günü saat 13:30'da Tuzla Belediye stadında oynanacak Tuzlaspor - Şanlıurfaspor karşılaşması TRT KURDI'den naklen yayınlanacağı Şanlıurfaspor’un resmi sosyal medya hesabında açıklandı.

Maçın biletleri satışa sunuldu

Öte yandan Cumartesi günü oynanacak Tuzlaspor – Şanlıurfaspor maçının biletleri satışa çıkarıldı. İstanbul temsilcisi, Urfaspor maçının biletlerini satışa sundu. Buna göre; hem misafir takım tribünü hem de diğer tribün biletleri 5 TL olarak belirlendi.