Şanlıurfaspor'da hedef 3 puan

TAKİP ET

TFF 2.lig Kırmızı grupta play-off mücadelesi veren temsilcimiz Pazar günü 11 Nisan Stadında konuk edeceği Tokatspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde deplasmanda Darıca Gençlerbirliği’ni 6-1 yenen Şanlıurfaspor’da moraller yerinde gözüküyor. Temsilcimiz bu hafta ligde sondan ikinci sırada yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren Tokatspor ile karşılaşacak.

 

Rakip Tokatspor, bu hafta 11 Nisan Stadında puan yada puanlar alabilmek adına 90 dakika boyunca defansif bir oyun yapısı ile puan çıkarmaya çalışacak. Şanlıurfaspor bu maçta rakibinin ani ataklarına karşı çok dikkatli olması gerekiyor. Rakip Tokatspor eli boş dönmemek için bütün gücüyle maça tutunmaya çalışacaktır. Ligde 27 puanla 17.sırada yer alan Tokatspor’da en yakın rakibi arasında 1 puan bulunuyor. Şanlıurfa’da oynanacak mücadele de puanlar her iki takım adına önem arz ediyor.

 

Şanlıurfaspor bu hafta puan yada puanlar alması durumunda play-offlara katılması kesinleşecek. Temsilcimiz bu doğrultuda Şanlıurfaspor tesislerinde Teknik Direktör Ali Tandoğan nezaretinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Şanlıurfaspor ligin 32.haftasında maçtan galibiyetle ayrılması durumunda puanını 59’a çıkaracak. Bu galibiyetle play-off’a katılma durumu kesinleşecek.

 

tff 2.lig kırmızı grup 11 nisan stadı Şanlıurfaspor tokatspor haberler son dakika