Şanlıurfaspor'da hoca değişikliği

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz grupta zor günler geçiren Şanlıurfsapor'da teknik direktör Ahmet Yıldırım'ın istifa etmesi ile yerine Alt yapılar sorumlusu İhsan Karabulut teknik direktörlük koltuğuna oturdu.

Ekonomik sıkıntıların yanı sıra kulüpte yaşanan belirsizlik nedeniyle futbolcular teker teker sözleşmesini feshederek kulüpten ayrıldı. Yöneticilerin ne yaptığı bilinmediği Şanlıurfaspor’da bir maça çıkmadan ayrılan Ahmet Yıldırım’ın yerine Altyapıdan sorumlu İhsan Karabulut getirildi.

 

Sezon başında Ali Tandoğan’dan boşalan koltuğu Ahmet Yıldırım getirildi. Ancak Ahmet hocanın lisansı ligdeki ikinci maça kadar bir türlü çıkarılamadı. İddialara göre ön sözleşme gereği Ahmet Hoca 150 bin TL gibi bir ücret alarak kulüpten ayrıldı. Kulüp yöneticilerinin para bulmakta zorluk yaşadığı bu dönemde bu tür acemi işler yapması taraftarın tepkisine neden oldu.

 

Şanlıurfaspor’a gönül vermiş ve yıllarca takım kaptanlık yapan İhsan Karabulut teknik direktörlük görevine getirildi. İhsan hocanın yardımcılığına ise yine altyapıdan sorumlu Mehmet Emin Kaydı getirildi. Mehmet Emin Kaydı hoca yıllarca farklı takımlarda profesyonel futbol oynadı. Şanlıurfa’nın Avrupa kupasında oynayan tek futbolcusu olan Mehmet Emin Kaydı futbolu bıraktıktan sonra şanlıurfaspor alt yapısında görev aldı.

 

Ülgen: İşin çok zor can hocam

Öte yandan Şanlıurfa ünlü spor yorumcusu Hayri Ülgen de Karabulut'un teknik direktör olduğunu belirten bir paylaşım yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

"Şanlıurfaspor’un başına getirilen Alt yapı hocası İhsan Karabulut hocama hem başarılar dilerim, hemde Allah yardımcın olsun. Bir kişiyi feda edeceklerdi seni getirerek haklarını kullandılar.. İnşallah hocam başarır diye bekleyeceğim ama işin çok zor can hocam.."

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

 

Ülgen: İşin çok zor can hocam tff 2.lig beyaz grup Şanlıurfsapor teknik direktör ahmet yıldırım