Şanlıurfaspor'da yaprak dökümü başladı

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor'da ekonomik sorunlar nedeniyle sözleşmesi kulüple olan bazı futbolcuların yol ayrımına geldiği öğrenildi.

Ekonomik krizi aşamadığı için 'Transfer tahtası'nı açamayan, bu nedenle puan silme cezası ile karşı karşıya kalan Şanlıurfaspor'da zaman gittikçe daralıyor. 



İstifa etmemekte direnen Kulüp Başkanı Mehmet Yılmaz hala aradığı desteği bulabilmiş değil. Olumsuz haberler oyuncuları yol ayrımına getirdi. 



Şanlıurfaspor'da 2021 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunan Deniz Çevik, kendisine ödeme yapılmayınca sözleşmesini feshetti.



60 bin lira civarında olan ödemesi yapılmayan sağ bek Deniz Çevik'in de sözleşmesini tek taraflı olarak feshedip Şanlıurfaspor'la yollarını ayırdığı öğrenildi. 



Emre Özkan'ın da alacağını tahsil edemediği için sözleşmesini feshedip ayrıldı. 2 oyuncu da alacaklarını tahsil edebilmek adına TFF'ye sarı yeşilli kulübü şikayet edecek. 

Sarı-Yeşilli ekiple sözleşmesi bulunan başka oyuncuların da, sözleşmelerini feshedebilecekleri belirtiliyor.



Şanlıurfaspor Başkanı Mehmet Yılmaz iddiaları yalanlayarak sosyal medya şu sözleri paylaştı, “Deniz Çevik, Şanlıurfaspor futbolcusudur ve yarın kampa katılacaktır iyi araştırma yapıp öyle paylaşım yapalım aksi halde kamuoyuna yanlış bilgi verilmiş olur. 



Ayrıca futbolcular kampa gidiyor biz çalışıyoruz görevimizin başındayız her ne kadar klavyede takım bitti denilse de” (Haber Merkezi)

Şanlıurfasporda yaprak dökümü tff 2.lig beyaz grupta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor Şanlıurfa haberler son dakika