Şanlıurfaspor'dan 3.Lig takımına gitti!

TAKİP ET

2 Ligde Şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor'dan ayrılan golcü oyuncu Mustafa Ethem Erboğa, 3 Lig ekiplerinden Büyükçekmece Tepecikspor'a transfer oldu.

Kamp öncesi Şanlıurfaspor ile yollarını ayıran tecrübeli  forvet oyuncusu  Mustafa Ethem Erboğa 3 Ligin güçlü ekiplerinden Büyükçekmece Tepecikspor ile anlaşma vardı.

Forvet oyuncusu Erboğa, Tepecikspor ile anlaşmasından sonra şu sözleri söyledi.”Büyükçekmece Tepecikspor’a bir proje doğrultusunda geldim. Buraya gelmemde ön önemli etken Elyasa Süme, Sportif Direktör Selim Eyüboğlu ve Kulüp Başkanımız Tarık Emre Aşık’tır. Benim Büyükçekmece Tepecikspor’a Transfer olmamdaki en büyük etken hedeflerini 2. Lig olarak belirlemeleri oldu.

Büyükçekmece Tepecikspor’a Şampiyon olmaya geldim. Takımım için elimden geleni fazlasıyla yapacağıma herkesin inanmasını istiyorum. İnşallah sezon sonunda 2. Lige çıkan takımlar arasında Büyükçekmece Tepecikspor da olur. Takım arkadaşlarımla birlikte el ele gönül gönüle başarı için ter dökeceğiz. Bu birlikteliğin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Taraftarlarımızla da atacağım gollerle tanışacağım ve onları atacağım gollerle mutlu etmek için çaba göstereceğim”

Şanlıurfaspor Tepeçikspor 3Lig Spor