Şanlıurfaspor'dan açıklama: Karşılıklı sonlandırdık

TAKİP ET

Şanlıurfaspor sezon başından bu yana 5. Kez teknik direktör değiştirdi. Tüm başarısızlığı teknik direktöre yükleyen yönetim, faturayı bir kez daha hocaya kesti.

TFF 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, sezon başından bu yana kötü bir gidişatını sürdürürken, fatura ise sürekli teknik direktöre kesildi. Daha önce 4 teknik direktör değiştiren Şanlıurfaspor, kulübe 3 galibiyet kazandıran Cüneyt Biçer’le de yollarını ayırdı.
Yenilgilerin faturasını sürekli teknik direktörlere kesen Şanlıurfaspor yönetimi, bir açıklama yaparak, anlaşmaya varılarak karşılıklı yolların ayrıldığını açıkladı. Şanlıurfaspor’dan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Teknik Direktörümüz Cüneyt Biçer ve ekibi ile karşılıklı anlaşılarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendilerine bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, önümüzdeki yaşantılarında başarılar dileriz.”

Cüney Hoca da ayrılığı açıkladı
Şanlıurfaspor ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını söyleyen Cüneyt Hoca ise şu paylaşımda bulundu;Bugün itibarı ile Şanlıurfaspor kulübü ile olan anlaşmamız sona ermiştir.Görevde bulunduğumuz süre içerisinde iyi niyet ve gayretle zamanının her dakikasını kulübü bulunduğu zor süreçten çıkarmak için bizimle birlikte mücadele eden herkese teşekkür ederim. Herkes için hayırlısı"