Şanlıurfaspor'dan maça çıkmama kararı!

TAKİP ET

Maddi sorunları bir türlü aşamayan ve galibiyet yüzü görmeyen Şanlıurfaspor, yarın (Pazar) oynanacak olan maça çıkmama kararı aldı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 13. haftasında Sarıyerspor'u evinde ağırlayacak. Ancak maddi sorunlardan dolayı çıktığı her maçta mağlubiyet alarak ligin son sırasına gerileyen Şanlıurfaspor, oynanacak olan maça çıkmama kararı aldı.

Şanlıurfaspor yönetimi tarafından konu ile ilgili sosyal medyada yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bilindiği üzere uzun zamandır destek beklentisi içerisinde bekleyerek bir sonuca varmak adına bekledik. Hem de çok zorlanarak bekledik ama artık sahipsiz kalışımıza ve maddi, manevi desteksiz kalışımıza haykırmak adına bu haftaki Sarıyer maçına çıkmama kararı aldığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Bu takım sadece Şanlıurfaspor yönetim kurulunun, hocaların, birkaç esnafın ve emekçi çalışanların takımı olmadığını, aksine tüm Urfalıların takımı olduğunun altını çizerek belirtmek isteriz. Saygılarımızla."

 

Şanlıurfaspordan maça çıkmama kararı! tff 2. lig beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor ligin 13. haftasında sarıyersporu evinde ağırlayacak Şanlıurfaspor yönetimi tarafından konu ile ilgili