Şanlıurfaspor disipline sevk edildi!

TAKİP ET

Astor Enerji Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Ligde konuk ettiği Altay maçında yaşanan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildi.

Trendyol 1. Ligde mücadele eden Astor Enerji Şanlıurfaspor, 1. hafta maçında Altay'ı konuk etti.

Seyircisinin de desteği ile maçı 2-1 kazanan sarı yeşilli ekip, lige galibiyetle başlarken, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan ( PFDK) bir açıklama geldi.

Ceylanların; saha olayları, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması ve usulsüz seyirci alımı nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği bildirildi.

Yine Şanlıurfaspor'da görevli olan Ahmet Fırathan ve Hüseyin Aykaç da talimatlara aykırı hareketleri nedeniyle PFDK'ya sevk edilirken, konuya ilişkin açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR Kulübü’nün 14.08. 2023 tarihinde oynanan ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR-ALTAY Trendyol 1. Lig müsabakasındaki 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca, 'merdiven boşluklarının boş bırakılmaması' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca ve 'usulsüz seyirci alınması' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR Kulübü görevlisi AHMET FIRATHAN’nın aynı müsabakadaki 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2023-2024 Sezonu TFF 1.Lig Müsabakaları Statüsü’nün 8/4 maddesi uyarınca 15.08.2023 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR Kulübü görevlisi HÜSEYİN AYKAÇ’ın aynı müsabakadaki 'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2023-2024 Sezonu TFF 1.Lig Müsabakaları Statüsü’nün 8/4 maddesi uyarınca 15.08.2023 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Astor Enerji Şanlıurfaspor