Şanlıurfaspor evinde kazanamadı

TAKİP ET

 Yeni sezona transfer ettiği oyuncularla umutlu başlayan Şanlıurfaspor evinde Hekimoğlu Trabzon'a 2-0 yenildi. Konuk takıma galibiyeti getiren gollerden birini eski Şanlıurfaspor oyuncusu Batuhan Karadeniz attı.

Misli.com 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, 11 Nisan Stadyumunda konuk ettiği Hekimoğlu Trabzonspor karşısında ilk yarının 15.dakikasına kadar mücadele de varlık gösteremedi. Konuk takım ilk 15’te üst üste bulduğu fırsatlardan birini Şanlıurfaspor’un eski futbolcularından Batuhan Karadeniz’in attığı gole 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanma sürecine giren Şanlıurfaspor sahasında açık vermedi. Rakip alanda zaman zaman etkili ataklar bulan Şanlıurfaspor beraberliği getirecek golü bir türlü bulamayınca mücadelenin ilk yarısı 1-0 sona erdi.

 

İkinci yarıda orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada Şanlıurfaspor, golü getirecek isim olmayınca mücadelenin son dakikasında ikinci golü kalesinde gördü. Karşılaşma boyunca yerinde oturamayan teknik direktör Kemal Kılıç ise sık sık futbolculara direktifler verdi. Agresif hareketleri gözden kaçmayan Kemal Hoca saha kenarından sahanın içine kadar girdi.

 

İlk defa taraftar sahaya girdi

TFF tarafından açıklanan locaların yüzde 50’si kadar taraftar stada alınabilir açıklamasından sonra oynanan mücadele de Şanlıurfaspor taraftarı uzun bir aradan sonra kısıtlı bir taraftar kitlesi ile takımına destek verdi.

 

Maçtan önemli dakikalar

Hekimoğlu Trabzon, Batuhan Karadeniz'in kafa gölü ile 1-0 öne geçti.(DK 8)

Şanlıurfaspor son beş dakikadır rakip kalede etkili oluyor (DK 20)

İlk yarı konuk takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Şanlıurfaspor'da İlker Sayan'ın yerine Hüseyin Kala oyuna dahil oldu. (DK 46)

Şanlıurfaspor'da İhsan Uğur Göktaş’ın yerine Volkan Geyik oyuna girdi.  (DK 52)

Şalıurfaspor’da Muhammet Mahmut Emir’in yerine Mustafa Şen oyuna dahil oldu (DK 77)

Şalıurfaspor’da Muhammed Demirci’nin yerine Tarık Kurt oyuna dahil oldu(DK 77)

Hekimoğlu maçta durumu 2-0 yaptı, gol Can Erdem ( DK 90+2)



Mehmet Halhalli / Urfa Değişim