Şanlıurfaspor golsüz berabere kaldı

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz Grupta bu yıl mücadele edecek olan Şanlıurfaspor Bolu kampında lig öncesi hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Şanlıurfaspor, Sakaryaspor ile yaptığı özel maçta golsüz berabere kaldı.

Şanlıurfaspor Bolu kampının son gününde karşılaştığı hazırlık maçında Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldı. Maça istekli başlayan Şanlıurfaspor zaman zaman tehlikeli ataklar oluşturduysa da golü getirecek adım bir türlü gerçekleşmeyince maç 0-0 bitti.

90 dakika boyunca rakibine oranla daha baskılı futbol oynayan sarı yeşilli ekip sahadan beraberlikle ayrılınca her takımda da gülen taraf olmadı.  Bolu'da oynan bu maçla kamp dönemi sona erdi.

12 Temmuz'da başlayan Bolu kampı Sakaryaspor ile yapılan son hazırlık maçı ile birlikte sona erdi. Kamptan sonra memleketlerine giden oyuncular 22 Ağustos Çarşamba günü Şanlıurfa'da toplanacak ve lig hazırlıklarına burada devam edecek.

Şanlıurfaspor ligin ilk maçında Eylül ayında karşılaşacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarına 22 Ağustos'ta tekrar başlayacak. Teknik Direktör Kemal Kılıç nezaretinde kondisyon ve güç depolayan oyuncular bu yıl ligde iyi bir sezon geçirmek istiyor.

Öte yandan Bolu kampının son gününde karşılaşmayı Şanlıurfalı spor yazarı yorumcu Hayri Ülgen'de izledi.