Şanlıurfaspor ilk imzaları attırdı

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz Grupta bu yıl mücadele edecek olan Şanlıurfaspor'da iç transfer çalışmaları başladı. Kulüp Başkanı Mehmet Yılmaz, iç tranferde ilk olarak Ömer Bozan ve Fevzi Özkan ile anlaşma yaptıklarını duyurdu.

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle birçok futbolcu kulüp ile olan sözleşmelerini tek taraflı olarak feshederek kulüple yollarını ayırdı. Eski futbolculara olan borçlar nedeniyle FİFA’lık olan Şanlıurfaspor’da transfer tahtasını açmak için eski futbolcular ile görüşmeler devam ediyor. Yüklü borç nedeniyle çalışmalara bir türlü başlayamayan kulüpte zor günler devam ediyor.

 

Kulüp ile yollarını ayıran futbolcular

Can Erdem ve İbrahim Halil Tuna Sancaktepe Belediyespor'la prensipte anlaştı.

 

Sözleşmesini fesheden Benhur Keser'in Bandırmaspor ve Samsunspor'dan teklif aldığı iddia ediliyor.

 

Şanlıurfaspor'la 2021'e kadar sözleşmesi bulunan Sercan Kaya, Sakaryaspor yöneticileriyle görüştüğü öğrenildi. Futbolcunun durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

 

Şanlıurfaspor’un kalesini koruyan Ömer Kahveci Manisa Büyükşehir Belediyespor takımı ile anlaşırken 2020 yılına kadar olan sözleşmesini fesheden ikinci kaleci Yasin Davuş, Kastamonu 1966 takımının teklifini kabul ettiği öğrenildi.

 

Ekonomik sıkıntıların devam ettiği Şanlıurfaspor’da teknik direktör arayışları ise devam ediyor.

 

İki futbolcu ile sözleşme yenilendi

Belirsizliklerin devam ettiği bugünlerde Şanlıurfsapor yönetimi  Ömer Bozan ve Fevzi Özkan ile anlaştığını sosyal medya hesabından duyurdu.

 

Kulüp Başkanı Mehmet Yılmaz, iki oyuncuya imza attırdı.

 

Sarı-yeşilliler anlaşmayı sosyal medyada şu sözlerle duyurdu, ''Şanlıurfasporumuz iç transferde Ömer Bozan ile 1 yıl Fevzi Özkan ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.''



Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

kulüp ile yollarını ayıran futbolcular tff 2.lig beyaz grup klüp başkanı mehmet yılmaz Ömer bozan ve fevzi Özkan Şanlıurfaspor