Şanlıurfaspor ilk maçını Muğla'da yapacak

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'da ikinci devre kamp çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Şanlıurfaspor ilk maçını deplasmanda Muğla'da yapacak.

Mehmet Halhalli / Antalya'da özel bir otelde kamp hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz, sabah saatlerinde düz koşu ve kondisyona dayalı çalışmalar yaparken akşama doğru antrenmanı taktik çalışmalarla bitiriyor.

Maddi sıkıntılar nedeniyle takımda oluşan eksikler altyapıdan getiriilen oyuncular ile doldurulmaya çalışıyor. Ali hoca açıklamasında işlerinin ilk yarıya oranla daha zor olduğunu belirtti.

Ligin başlamasında bir hafta kala Şanlıurfaspor, ikinci devrenin ilk maçını 19 Ocak Cumartesi günü 13.30'da Fethiyespor'a karşı oynayacak. Fethiye İlçe Stadyumu'nda oynanması gereken karşılaşma, stadının bakımda olması nedeniyle Muğla Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Şanlıurfaspor ilk yarı performansında inişli ve çıkışlı bir grafik sergiledi. Ligde oynadığı 17 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 32 puanla ligi 5.sırada tamamladı. Ligin kapanış maçlarında liderliğe oynayan Tuzlaspor ve Menemen Belediyespor’u yenerek dikkatli üzerine çekmeyi başardı.