Şanlıurfaspor - Isparta 32 karşılaşmasının özeti

TAKİP ET

Zirve yarışında mücadele veren Şanlıurfaspor, Isparta 32'yi sahasında mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Sezonu şampiyon olarak bitirmek isteyen sarı yeşilliler galibiyet serisi yakaladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Şanlıurfaspor, ligin 31. Haftasında Isparta 32 Spor ile karşı karşıya geldi. 11 Nisan Stadyumunda oynanan mücadelede 10 kişi kalan Şanlıurfaspor rakibini 2-1 yenerek 3 puana ulaşan taraf oldu.

Kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşmaya başlayan Şanlıurfaspor karşılaşmanın ilk dakikasında Bünyamin Balat’ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Şanlıurfaspor ikinci golü ararken, rakip Isparta 32 Spor’dan Erkan Süer, maçın 35’inci dakikasında bulduğu fırsatı iyi değerlendirip, takımına beraberlik golünü kaydetti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İLK YARIDA OLDUĞU GİBİ İKİNCİ YARIDA DA GOL ERKEN GELDİ

İkinci yarıya daha istekli çıkan Şanlıurfaspor karşılaşmanın 46. Dakikasında Semih Karadeniz’le 2-1 öne geçti. Maçta ataklarını yoğunlaştıran Şanlıurfaspor’dan Feyyaz Belen maçın 69. Dakikasında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Karşılaşmada 10 kişi kalan Şanlıurfaspor, kalan dakikalarda savunma yaparak sahasında 2-1 galibiyetle sahadan ayrıldı. Bu sonuçla sarı yeşilli ekibin puanı 59’a yükseldi.

Şanlıurfaspor önümüzdeki maçta ise Erokspor ile karşılaşacak. Erokspor bu hafta Amedspor’a yenildi. 11 Nisan’da Şanlıurfa’da oynanacak maçta sarı yeşilliler mutlak 3 puan ile sahaya çıkacak.

Şanlıurfaspor Isparta 32