Şanlıurfaspor kapatılacak mı?

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'da maddi sorunlar nedeniyle kulübün kapatılarak yerine Karaköprü Belediyespor ile devam edileceği ve bu yönde belediye başkanları bir toplantı gerçekleştirdiği iddia edildi.

Ekonomik sorunların sürdüğü Şanlıurfaspor’da sorunlar devam ederken belediye başkanlarından oluşan bir grup toplantı yaparak Karaköprü Belediyespor ile yola devam etme kararı aldığı iddia edildi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye başkanı Mehmet Canpolat ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Beydilli, ŞUTSO Başkanı Halil Peltek ile Şanlıurfaspor eski kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu'nun katılımıyla bir toplantı yapıldı. 3.lig de mücadele eden Karaköprü Belediyespor yönetiminin kongre kararı alacağı  ve yeni yönetimi  Kemal Saraçoğlu'nun oluşturacağı iddia edildi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor ile ilgili alınan karar sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Taraftar her şeyin açık bir şekilde yapılmasını istedi.

 

Maddi sorunların gün be gün arttığı ve ligden düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan sarı-yeşilli kulübün, Karaköprü Belediyespor’a bağlanacağı iddia edildi.

 

Önceki gün gerçekleştirilen toplantıda, Şanlıurfaspor’un kapatılması ve Karaköprü Belediyespor ile yola devam edileceği öne sürüldü. Karaköprü Belediyespor’un adının ise Şanlıurfaspor olarak değiştirileceği iddia edildi.

 

Saraçoğlu ve Peltek toplantıda bulundu

Belediye başkanlarının Urfaspor’u masaya yatırdığı toplantıya, Urfaspor’un eski Başkanı Kemal Saraçoğlu’nun ve ŞUTSO Başkanı İbrahim Halil Peltek’in de yer aldığı kaydedildi.

 

saraçoğlu ve peltek toplantıda bulundu Şanlıurfaspor kapatılacak mı? tff 2.lig beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor karaköprü belediyespor