Şanlıurfaspor, Karaköprü'ye bağlanacak mı?

TAKİP ET

Şanlıurfaspor, TFF 2.Lig'de mücadele ederken maddi sorunlar nedeniyle Karaköprü Belediyespor'a bağlanacağı iddia edilmişti. Şanlıurfaspor kulüp başkanı mehmet Yılmaz konuyla ilişkin Karaköprü Belediyesi Başkanı Metin Baydilli ile bir görüşme gerçekleştirdi.

TFF 2.Lig’de mücadele eden Şanlıurfspor, maddi sıkıntılar nedeniyle sosyal medyada kulübün Karaköprü Belediyespor’a bağlanacağı iddiaları gündeme gelmişti.  Yeni seçilen başkan Mehmet Yılmaz, Karaköprü Belediyesi Metin Baydilli ile görüşerek duruma açıklık getirdi. Başkan Baydilli böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

 

50 yıllık geçmişi olan Şanlıurfaspor’un, Karaköprü Belediyespor’a bağlanacağı iddiaları üzerine taraftarlar gerek sosyal medya da olsun gerekse de protestolarla duruma sert tepki göstermişti. Gündemden düşmeyen bu konu üzerine yeni başkan Mehmet Yılmaz duruma açıklık getirmek adına Başkan Metin Baydilli ile bir görüşme gerçekleştirdi. Yılmaz, Baydilli'nin böyle bir oluşuma olumlu bakmadığı aktardı.

 

İşte, Kulüp Başkanı Yılmaz'ın görüşme sonrası yaptığı o açıklama:

"Spor kamuoyunda yer alan Karaköprü Belediyespor’un Şanlıurfaspor'umuza alternatif bir proje olarak liglere Karaköprü Belediyespor’un bağımsız bir şekilde gireceği söylentileri ile ilgili Karaköprü Belediye Başkanımız Sayın Metin Baydilli ile bir araya gelerek bu konunun gerçekliği hakkında detaylı bir şekilde görüşerek kendilerine Şanlıurfaspor ile ilgili projelerimizi de anlatarak destek istedik. Sayın Baydilli, söz konusu bir oluşumun gündemlerinde olmadığını K. Belediyespor’un yine Belediye bünyesinde seçilmiş olan yönetim tarafından lige katılacağını belirterek bizlere elinden gelen desteği vereceklerini aktardı. Bende şahsım ve  yönetimim adına K. Belediye Başkanımız Sayın Metin Baydilli'ye bizlere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyor yeni sezonda Karaköprü Belediyespor’umuza başarılar diliyorum."

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

karaköprü belediyespor Şanlıurfaspor kulüp başkanı mehmet yılmaz karaköprü belediyesi başkanı metin baydilli Şanlıurfaspor haberler