Şanlıurfaspor – Kocaelispor: 0-2

TAKİP ET

Trendyol 1.Lig'de Astor Enerji Şanlıurfaspor 6.haftada 11 Nisan Stadyumunda Kocaelispor'u konuk etti. Mücadele Kocaelispor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Sarı yeşilli ekip sahasında varlık gösteremedi.

Bu sezon Trendyol 1.Lig’de iyi bir çıkış yakalamak isteyen Şanlıurfaspor ilk 5 haftada 8 puan toplama başarısı gösterdi. Rakibi Kocaelispor ise 5 haftada 9 puan topladı. Kocaeli ekibi son maçtan galibiyetle ayrılarak iyi bir çıkış yakaladı.

Astor Enerji Şanlıurfsapor – Kocaelispor maçını Adnan Deniz Kayatepe yönetti. Yardımcılığını ise Hüseyin Kıvanç Durmaz ve Göktuğ Hazar Erel yaptı. Mücadelede dördüncü hakem olarak Mehmet Ali Özer görev yaptı.

 Koray Gençerler VAR’da görev alırken Emre Malok ise AVAR’da yer aldı.

ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR: 45. Aydın Bağ, 4. Urıe-Michel Mboula, 5. Pape-Alioune Ndıaye, 6. Adem Eren Kabak, 8. Cumali Bişi, 9. Muhammet Arslantaş, 10. Olıvıer Thıll, 21. Seyit Gazanfer, 61. Semih Karadeniz, 74. Mert Çapar, 93. Barış Gök

 Yedekler

1. Erzhan Tokotaev, 3. Dıogo Aleksıs Özçakmak, 7. Abdullah Aydın, 11. Barış Ekincier, 13. Godfred Donsah, 20. Hüseyin Erkan, 23. Özgür Baran Aksaka, 35. Al Hassan Toure, 47. Rogers Kassım Mato, 52. Hüsamettin Tut

KOCAELİSPOR: 1. Harun Tekin, 8. Yusuf Cihat Çelik, 10. Danıel Joao Santos Candeıas, 19. Atila Turan, 40. Yusuf Emre Gültekin, 41. Joao Pedro Reis Amaral, 53. Burak Öksüz,55. Yusuf Abdioğlu, 70. Barış Alıcı, 77. Oğuz Ceylan, 99. Douglas Wıllıan Da Sılva Souza

 Yedekler

35. Gökhan Değirmenci, 2. Alihan Kubalas, 3. Onur Atasayar, 4. Emir Ortakaya, 9. Atabey Çiçek, 11. Onıl Chrıstıan Kouakou, 14. Gıorgı Berıdze, 20. Mert Çölgeçen, 21. Bedirhan Yıldız, 32. Mehmet Yılmaz

İLK YARIDAN ÖNEMLİ ANLAR

Mücadelenin santra vuruşunu ev sahibi Şanlıurfaspor yaptı.

İlk 5 dakikada Kocaelispor, Astor Enerji Şanlıurfaspor karşısında etkili ataklar oluşturarak daha fazla gol bulması şansı buldu.

14’ Kocaelispor futbolcuları penaltı bekledi. VAR’dan gelen kararla mücadeleye devam kararı verildi.

16' Konuk takım Şanlıurfaspor karşısında daha fazla atak oluşturmaya başladı.

17' 11 Nisan Stadyumunda kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı.  Teknik bir sorun nedeniyle jeneratörde kısa süreli bir kesinti meydana geldi. Kent merkezindeki enerjide herhangi bir kesinti yaşanmadı. 8 dakikalık duraklamadan sonra maçın hakemi karşılaşmayı yeniden başlattı.

26' Şanlıurfaspor'da Barış Gök mücadele ilk sarı kart gören isim oldu.

39' 11 Nisan Stadyumunda oynanan mücadele orta alan hakimiyeti şeklinde geçiyor. Kocaeli ekibi Şanlıurfaspor'a oranla daha baskılı oynadığı görüldü.

42' İlk değişiklik Kocaelispor'da oldu. Yusuf Abdioğlu sakatlanınca yerini Emir Ortakaya'ya bıraktı.

Maçın hakemi karşılaşmaya 10 dakika uzatma ekledi.

45' Kocaelispor teknik direktörü sart kart gördü.

45+5'te Kocaelispor köşe vuruşundan Douglas Wıllıan Da Sılva Souza'nın vuruşuyla konuk takım 1-0 öne geçti. 

11 Nisan Stadyumundaki ilk 45 dakikada Şanlıurfaspor rakibi Kocaelispor karşısında etkili bir oyun oluşturamadı. 45 dakikada neredeyse sarı yeşilli ekibin gol atağı gerçekleşmedi.  İlk yarıda başka gol çıkmayınca mücadele 1-0 sona erdi.

İKİNCİ YARIDAN ÖNEMLİ ANLAR!

46' Şanlıurfsapor'da Cumali Bişi oyundan alınarak yerine Abdullah Aydın oyuna dahil oldu

50' Kocaelispor, Barış Alıcı'nın asisti ile Douglas Wıllıan Da Sılva Souza kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Maçta skor 2-0 oldu.

55' Şanlıurfaspor'da iki futbolcu değişikliği birden yapıldı. Mert Çapar ve Seyit Gazanfer oyundan alınırken yerlerine Al Hassan Toure ve Rogers Kassım Mato maça girdi.

68' Sarı yeşilli ekipte Adem Eren Kabak sarı kart gören isim olarak kayıtlara geçti.

70' Şanlıurfaspor atak oluşturmada sıkıntılar yaşıyor. Kocaelispor bu dakikalarda daha çok defans yaparak sarı yeşilli futbolcuların atak oluşturmasına izin vermedi.

71' Şanlıurfaspor'da Olıvıer Thıll oyundan alınırken yerine Hüseyin Erkan maça dahil oldu.

78' Şanlıurfaspor'da iki futbolcu arasıda topla koşa Mato ceza alanı içinde yere düştü. Mücadelenin hakemine koşarak penaltı bekledi. Ancak hakem Kocaeli lehine serbest vuruş verdi.

85' Sarı yeşilli ekipte Adem Eren Kabak oyundan alınırken yerine Godfred Donsah oyuna girdi.

86' Kocaelispor'da Barış Alıcı oyundan çıkarken yerine Onıl Chrıstıan Kouakou girdi.

Karşılaşmanın hakemi mücadeleye 4 dakika uzatma verdi.

Mücadelede başka gol çıkmayınca maç 2-0 konuk takımın üstünlüğü ile sona erdi.

Trendyol 1.Lig Astor Enerji Şanlıurfaspor