Şanlıurfaspor ligde kalacak mı? İrfan Hoca değerlendirdi

TAKİP ET

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında sahasında Bitexen Giresunspor ile 0-0 berabere kalan ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'da teknik direktör İrfan Buz, 'Ben her zaman futbolcunun cesaretli olmasını istiyorum. Kötü oynayabilirsin ama cesaretli olacaksın, basacaksın, isteyeceksin' dedi.

11 Nisan Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın açıklamasında konuşan Buz, oynadıkları müsabakadan 3 puan alarak taraftarlara hediye etmek istediğini ancak bunu gerçekleştiremediklerini belirtti.

Üç haftadır takımın başında olduğunu hatırlatan Buz, "Müsabakaya baktığınızda özellikle kaçırdığımız pozisyonlarda, yani altı pasın içerisinde kaleciyle karşı karşıya, bulunduğunuz taktirde bu pozisyonu gole çevirmeniz gerekiyor. Ben her zaman futbolcunun cesaretli olmasını istiyorum. Kötü oynayabilirsin ama cesaretli olacaksın, basacaksın, isteyeceksin. Hem basmayacaksın, silik kalacaksın, inanmayacaksın. Bu olmaz." dedi.

Buz, kente bir şeyler katmak için geldiğini ve takımın daha iyi bir yere getirmek isteğini aktararak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Daha iyi olmamız gerekiyor, yükseltmemiz gerekiyor çıtayı. Fiziksel, taktiksel her şeyi o çalışmaları yapıyoruz, galibiyete ihtiyacımız var. Dediğim gibi burada beraberlik bizi tabii ki üzdü. Ama yapacak bir şey yok yani savaşmak zorundayız. Futbolcularıma da aynı şekilde bunu söyledim. Takımız bizim için önemli. 7 müsabakamız var. O müsabakalar içerisinde en fazla puanları almak durumundayız."

“ŞANLIURFASPOR LİGDE KALACAK”

“Takımda fiziksel olarak eksiklikler var, yapacak tek şey var çok çalışarak bundan sonraki döneme daha iyi hale getirmek, Şanlıurfa’mıza yakışır bir şekilde mücadele eden oyun görmek istiyorum.

Enver Cenk Şahin hazırlık dönemini görmeyen bir futbolcu, sonradan çok geç geldi. Kalitesi bir futbolcu ancak hazır olmadığı için 25 dakika sahada tutmak gerekiyor. Daha iyi oldukça süresi artacaktır.

Şanlıurfaspor’un ligde kalacağına inanıyorum. Burada savaşarak yeni hamleler ve devre arası transferleriyle bu takım daha iyi olacak. Şimdi izlediğiniz Urfaspor gerçek urfaspor değil.” diyerek sözlerini noktaladı.

Trendyol 1. Lig Bitexen Giresunspor