Şanlıurfaspor – Pendikspor: 1-4

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, devrenin kapanış maçında 11 Nisan Stadyumunda Pendikspor'a 4-1 yenildi. Şanlıurfaspor bu sezon galibiyet ile tanışamadı.

Ekonomik problemler nedeniyle transfer tahtasını açamayan ve lige -15 puan cezası ile başlayan Şanlıurfaspor ligin 17.haftasında 11 Nisan Stadyumunda ligin köklü takımlarından Pendikspor’u ağırladı.

16 haftada galibiyetle tanışamayan Şanlıurfaspor ligin kapanış maçında sahasında galibiyetle tanışmak istedi. Ancak karşılaşmayı sahasında 4-1 kaybetti.



Karşılaşmanın başladığı anlarda Şanlıurfaspor 2.dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Mehmet Halil Danış fırsatı gole çeviremedi. 5.dakikada konuk takımdan Gökhan ceza sahasında önünde topa sert vurarak 90’a gönderdi. Kaleci Yasin zorlu şutu dışarı çelmeyi başardı.

 

Karşılaşmada karşılıklı ataklar 35.dakikaya kadar devam etti. Bu dakikadan sonra kontrolü elinden kaybeden Şanlıurfaspor kalesinde üst üste açıklar vermeye başladı. 39.dakikada Pendikspor bir penaltı kazandı. Topun başına geçen Oktay, Şanlıurfaspor filelerini havalandıran ilk isim oldu.

 

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol çıkmayınca ilk yarı 1-0 sona erdi.

 

İkinci yarıya hızlı başlayan konuk takım 50.dakikada geliştirdiği atağı Bekir’in şık vuruşu ile durumu 2-0’a getirdi.  2.golden sonra Şanlıurfaspor defansı oyun disiplininden koptu.

 

56.dakikada konuk takım ilk golü kaydeden Oktay ile farkı 3’e çıkardı. Bu golle Oktay kendisinin ikinci golünü atmış oldu.

 

Kendi yarı alanında çıkmakta zorlanan Şanlıurfaspor, üst üste kalesinde açıklar vermeye başladı. Sağlı ve sollu olarak ataklar oluşturan Pendikspor, 58.dakikada farkı 4’e çıkardı.

 

62.dakikada Şanlıurfaspor'da Sercak Kaya oyundan çıkarken, Ali İrtürk oyuna giren isim oldu.

 

65.dakikada Pendikspor Fatih Cerlek'i oyundan alırken, yerine Mertcan Aşcı'yı oyuna koydu.

 

70.dakikda Şanlıurfaspor 10 kişi kaldı. Veysel Sönmezsoy takımını yalnız bıraktı.

 

90+1’de Şanlıurfaspor geliştirdiği atağı Murat Şamil Kurt gole çevirdi. Bu golle skor 4-1 oldu.

Karşılaşma konuk takımın 4-1 galibiyeti ile sona erdi. Şanlıurfaspor devreyi galibiyetsiz kapattı.



Stat: 11 Nisan

Hakem: Egemen Artun,  Kerem Yükünç, Hasan Erdoğan,  Murat Türkoğlu

 

Şanlıurfaspor: 1. Yasin Davuş, 5. Yusuf Güzel,7. Mehmet Halil Daniş, 8. Veysel Sönmezsoy, 10. Sercan Kaya, 18. Eyyüp Rızvanoğlu, 22. Ali Eren Demirkol, 23. Mehmet Fatih Bayat, 29. Muhammed Talha Küçük, 66. Rıdvan Bingöl, 87. İbrahim Canlıka

 Yedekler: 12. Alperen Güner, 3. Mehmet Iğnak, 6. Adnan Çalışkan, 9. Murat Şamil Kurt, 21. Ali İrtürk

33. Mücahit Öztürk, 99. Serhat Gök

 

Pendikspor: 16. Mehmet Cinpir, 6. Salim Farsak, 7. Ahmet Yazar, 8. Salim İyik, 15. Fatih Cerlek, 18. Enes Aydın, 21. Oktay Balcı, 60. Bekir Karadeniz, 70. Marlon Bülent Üçüncü,77. Mahmut Caner Alioğlu, 93. Gökhan Lale

 Yedekler: 61. Emre Aydın, 11. Semih Kayan, 22. Gökhan Sürücü, 23. Anıl Demir, 71. Emirhan Çağlayan, 88. Mertcan Aşcı, 97. Mehmet Zahit Çınar

 

Şanlıurfaspor pendikspor ekonomik problemler Şanlıurfa haberler son dakika