Şanlıurfaspor, puan için sahaya çıkıyor

TAKİP ET

Şanlıurfaspor, bugün deplasmanda Manisa FK'nın karşısına çıkıyor. Karşılaşma öncesi hazırlıklar tamamlandı. Urfa temsilcisi zorlu rakibinden puan koparmaya çalışacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, Manisaspor karşılaşması öncesi hazırlıklarını İzmir'de Altay tesislerinde tamamladı. Teknik Direktörü Gürses Kılıç gözetiminde yapılan çalışmalar antrenmanla son buldu.

Şanlıurfaspor-Manisaspor karşılaşması bugün saat:15.00’da Manisa Mümin Özkasap stadında oynanacak.

Manisaspor şampiyonluk için yüklenecek
32. hafta maçında evinde Şanlıurfaspor’u konuk edecek olan Manisa FK maçtan galip ayrılması durumunda şampiyonluk için çok önemli bir galibiyet elde etmiş olacak.

Türkiye profesyonel liglerinin tek namağlup takımı olan Manisa FK, 30 maçta topladığı 76 puanla en yakın rakibi olan 29 maçta 59 puan toplayan Hekimoğlu Trabzon’un 17 puan önünde ligin başından beri liderliğini sürdürüyor. Şanlıurfaspor ile kendi evinde karşılaşacak olan Manisa FK maçtan 3 puanla ayrılması durumunda şampiyonluğunu ilan etmek için 33. haftayı bekleyecek.

İlk karşılaşmayı deplasmanda 2-0 kazanmıştı
Ligin ilk yarısında Şanlıurfa’da oynanan mücadeleyi Manisa Futbol Kulübü 2-0 kazanmıştı. Takıma galibiyeti getiren goller Nizamettin Çalışkan ve Tayyib Kanarya’dan gelmişti.

Mücadelenin hakemi Abdullah Volkan Aydın
Manisa Futbol Kulübü ile Şanlıurfaspor arasında oynanacak mücadeleyi hakem Abdullah Volkan Aydın yönetecek. Karşılaşmada Aydın’ın yardımcılıklarını Ahmet Deveci ve Niyazi Atakan Ataseven yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alkan Parsak.

Hiç yenilgi almayan tek takım olan Manisa 7 beraberliğin 6'sını kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda alırken deplasmanda aldığı bir beraberlik dışında tüm maçlarını kazandı. Profesyonel liglerin en golcü takımı olan Manisa FK yediği 20 golle de en az gol yiyen 6 takımdan biri olarak 1. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Şanlıurfaspor’u bugün zor bir maç bekliyor.

Mehmet Küçük / Urfa Değişim