Şanlıurfaspor puanla dönüyor

TAKİP ET

2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, aylar sonra deplasmanda puanla tanıştı. Şanlıurfaspor deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

1 kırmızın kartın ve 3 penaltının kullanıldığı Niğde Belediyespor-Şanlıurfaspor karşılaşmasında gülen taraf çıkmadı. Aylardır puan alamayan Şanlıurfaspor temsilcisi ilk yarıda öne geçtiği mücadele de üst üste penaltıdan yediği gollerle geriye düştü. Karşılaşma bu skorla biteceği korkusuyla devam ederken Şanlıurfaspor 85.dakikada eşitliği getiren golü attı. Bu golden sonra başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.

Şanlıurfaspor deplasmanda sahaya şu ilk 11 ile mücadeleye çıktı:99. Fatih Kaldan, 3. Süleyman Luş, 24. Emre Özkan, 62. Volkan Geyik, 2. Göksu Alhas, 4. Sefa Özdemir, 5. Galip Güzel, 25. Yunus Emre Gedik, 8. Erkan Süer, 9. Gökdeniz Varol, 11. Tarık Kurt

Niğde’de oynanan mücadele penaltıdan golü atan rakip takım futbolcularından Fatih Aktay 90+5’te kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşmanın 10 dakikaya kadar uzaması ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Şanlıurfaspor bu beraberlikte puan alamama sürecini aylar sonra kesmiş oldu. Şanlıurfaspor 6 Ocak’ta Velimeşespor ile karşılaşacak.