Şanlıurfaspor son saniyede kaybetti

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, sahasında konuk ettiği İnegölspor karşısında maçın uzatma dakikalarında yediği golle karşılaşmayı 1-0 kaybetti.

Ligde oynadığı son iki maçta farklı şekilde kaybetmekten uzak duran Şanlıurfaspor bu hafta da son saniyelerde rakip takım oyuncularından Tayfun Pektürk’ün attığı golle sahasında kaybetti.

 

Küme düşmesi kesinleşen Şanlıurfaspor, ligin 24'üncü haftasında İnegölspor ile karşılaştı. İlk Yarı takımların karşılıklı atakları ile 0-0 eşitlikle sona erdi. Geçmiş haftalara nazaran daha iyi bir oyun ortaya koyan sarı yeşilli ekip ikinci yarının son dakikalarında kalesinde gördüğü golle karşılaşmayı kaybetti.

 

Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumunda oynanan maçı Bayram Başkan yönetirken, yardımcılık görevlerini Sezgin Altun ve Özcan Sultanoğlu üstlendi.

 

Şanlıurfaspor sahaya şu ilk 11 ile çıktı: Alperen Güner, Mehmet Fatih Bayat, Ali Eren Demirkol, Feviz Özkan, İbrahim Canlıka, Mehmet Halil Daniş, Murat Şamil Kurt, Eyyüp Rızvanoğlu, Mehmet Badur, Ferit Çelikkan, Yusuf Güzel

 

Rakip takım İnegölspor ise Şanlıurfspor karşısına şu 11 ile çıktı: “Şener Özcan, Gökhan Kurumuş, Cengiz Ötkün, Uğur Daşdemir, Ömer Faruk Çalışkan, Tayfun Pektürk,Niyazi Batuhan Salman, Selimcan Temel, Hacı Mustafa Karabulut, Abdullah Balıkuv, Bilal Özdemir

 

İnegölspor bu galibiyetle beraber ligde puanını 40’a yükselterek 5.sırada yer aldı.

 

Şanlıurfaspor ligin 25.haftasında Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş ile karşılaşacak.



Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

tff 2.lig beyaz grup Şanlıurfaspor İnegölspor uzatma dakikaları