Şanlıurfaspor – Tokatspor maçının hakemleri açıklandı

TAKİP ET

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Şanlıurfaspor bu hafta 11 Nisan stadyumunda ligde kalma mücadelesi veren Tokatspor'u konuk edecek. Urfa'da oynanacak maçın hakemleri MHK tarafından açıklandı.

Ligde play-off mücadelesi veren Şanlıurfaspor bu hafta sahasında ligde kalma mücadelesi veren Tokatspor’u konuk edecek. Şanlıurfaspor ligin bitimine 3 hafta kala 54 puanla 5.sırada yer alıyor. Manisa Büyükşehir Belediyespor ise 56 puanla 4.sırada yer alıyor. Temsilcimiz bu maçtan 1 puan çıkarması halinde play-off’a katılmayı garantileyecek.

 

Ligde 27 puanla 17.sırada yer alan Tokatspor için Şanlıurfa’da oynanacak maç hayati önem taşıyor. Ligde kalmak için Tokat temsilcisi maça sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

 

Pazar günü oynanacak karşılaşmayı yönetecek hakem ve gözlemciler Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklandı.

 

Şanlıurfa’da kıyasıya geçecek olan karşılaşmayı Antalya bölgesi A klasmanı hakemlerinden Sarper Barış Saka maçı yönetecek. Karşılaşmada Sarper Barış Saka’nın yardımcılıklarını Seyfettin Ünal (1. Yardımcı Hakem),  Ali Can Alp (2. Yardımcı Hakem) ve Alper Oran(Dördüncü Hakem) yapacak.

 

Yine aynı karşılaşmada gözlemci ve temsilciler de açıklandı. Maçın gözlemcisi Mürvet Sezer olurken temsilcileri ise Eser Kuruoğlu ve Okan Kaplan olduğu belirtildi.

 

Şanlıurfaspor haberler son dakika tokatspor