Şanlıurfaspor'u sahadan sildiler

TAKİP ET

Şanlıurfaspor bu hafta ligin güçlü takımlarından Manisa FK'ya 7-0 kaybederek bu sezon en farklı mağlubiyetini aldı.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, lig ikincisi Manisa FK’ya konuk oldu. Ligin güçlü takımı bugüne kadar sadece 1 maçta mağlubiyet yüzü gördü.

 

Ligde -14 puanla son sırada yer alan Şanlıurfaspor, bugüne kadar oynadığı maçlardan galibiyet ile tanışamadı. Sarı yeşilli ekip bugüne kadar sadece bir maçtan 1 puan çıkarmayı başardı.

 

İlk yarıdan önemli dakikalar

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip 6.dakikada Serdar Deliktaş ile 1-0 öne geçti.  İlk golden sonra ataklarına devam  eden Manisa temsilcisi Şanlıurfaspor yarı alanında daha çok top sahip olan taraf oldu.



Karşılaşmanın 32.dakikasında Serdar Deliktaş tekrar sahneye çıkarak takımının ikincisi kendisininde ikinci golü kaydeden isim oldu.



ikinci golden sonra savunma sistemi çöken Şanlıurfaspor, üst üste defansta açıklar vermeye başladı. ikinci golden 4 dakika sonra Serdar Deliktaş tekrar sahneye çıkarak takımının üçüncü kendisinin de üçüncü golünü atarak hattricik yaptı. 



Üçüncü golün şokunu üzerinden atamayan Şanlıurfaspor 45.dakikada Sertaç Çam'ın attığı golle 4-0 geriye düştü. Bu golden sonra başka pozisyon olmayınca mücadele ilk yarı 4-0 sona erdi.



İkinci yarıdan önemli dakikalar

Ev sahibi ekip ikinci yarıda da oyuna hakim olarak başladı. 58.dakikada Dilaver Güçlü penaltı ile takımının 5.golünü kaydetti. Golden sonra ataklarını sürdüren Manisa temsilcisisi 61.dakika da Dilaver Güçlü ile 6.golü buldu. 

Maçtan iyice kopan Şanlıurfaspor oyun disiplininden tamamen koptu. Ataklarına devam eden Manisa temsilcisi 85.dakikada Sinan Kurumuş ile farkı 7'ye çıkardı. Bu golden sonra başka atak olmayınca mücadele ev sahibi ekibin 7-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Manisa FK: 92. Ömer Kahveci, 32. Mehmet Yılmaz, 19. Erman Bulucu, 4. Salih Zafer Kurşunlu, 46. Erhan Kara, 5. Abdurrahman Emir Alagöz, 10. Umut Kaya, 8. Onur Kolay, 1. Sertaç Çam, 86. Dilaver Güçlü ve 23. Serdar Deliktaş

 

Şanlıurfaspor:  12. Alperen Güner, 6. Adnan Çalışkan, 7. Mehmet Halil Daniş, 9. Murat Şamil Kurt, 18. Eyyüp Rızvanoğlu, 22. Ali Eren Demirkol, 29. Muhammed Talha Küçük, 33. Mücahit Öztürk, 82. Mehmet Sinan Badur, 87. İbrahim Canlıka ve 88. Gündoğdu Doğanay

Yedekler: 84. İbrahim Özdemir, 16. Yusuf Serhat Aylun, 21. Ali İrtürk, 67. Ahmet Büyük, 89. Muhammed Dodanlı, 96. Ferit Çelikkan, 99. Serhat Gök

 

 

Şanlıurfaspor manisa fk tff 2.lig beyaz grup haberler son dakika