Şanlıurfaspor'un çiçeği burnunda başkanından açıklama!

TAKİP ET

Emin Yetim'in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından başkanvekili olarak başkanlık görevine seçilen Cihan Canbeyli, Şanlıurfaspor-İnegölspor karşılaşmasının ardından açıklama yaptı.

Kendi evinde Bursa temsilcisi İnegölspor’a tarihi bir hezimet yaşatan Şanlıurfaspor galibiyetin sevinci tüm kentte kutlandı.Karşılamayla ilgili olarak  açıklama yapan Şanlıurfaspor’un çiçe4ği burnundaki Kulüp Başkanı Cihan Canbeyli, sergilenen güzel futbol ve alınan farklı galibiyetten memnun olduklarını kalan maçlarda da aynı performansı sergilemek istediklerini belirti.

Başkan  Canbeyli maç sonunda yaptığı açıklamada şu sözleri kaydetti. “Öncelikle futbol konuşmadan önce içinde bulunduğumuz bu zor günlerde tüm Şanlıurfalı hemşerilerime geçmiş olsun demek istiyorum. Şehir olarak zor günlerden geçiyoruz ve umarım bu galibiyet bir nebze olsun hemşerilerimin yüzünde gülümseme oluşturmuştur.

Takım olmanın verdiği etki ve şampiyonluk isteği bize bu güzel sonucu getirdi. Tüm takım arkadaşlarıma hocalarıma ve yöneticilerime ve bu ortamda dahi bizleri yanlız bırakmayan cefakar taraftarımıza canı gönülden teşekkür ederim.”

Son olarak da bu zor hava şartlarına ve iki gün önce yaşanan sel baskına rağmen sahayı bu kadar kısa sürede bu kadar güzel ve hazır hale getiren Satın Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Halil Eren’e teşekkürü bir borç bilirim.”