Şanlıurfaspor'un eski oyuncusundan Barcelona itirafı

TAKİP ET

2013-2014 sezonunda Galatasaray'dan büyük umutlar ile Şanlıurfaspor'a transfer olan ve sözleşmesi bitmeden alacaklarını almadığı gerekçesiyle Şanlıurfaspor'dan ayrılan Sercan Yıldırım büyük bir itirafta bulundu.

2013-14 sezonu için 150.000 € ücret karşılığında PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'a 1 yıllığına kiralanan Sercan Yıldırım, Galatasaray’ın eski yıldızı Arda Turan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli eski futbolcu, "Çalışsaydım Arda Turan değil de ben Barcelona'da olabilirdim" dedi.2009-2010 yılında genç yaşta Bursaspor’da şampiyonluk yaşayan Sercan Yıldırım, büyük umutlar ile gittiği Galatasaray’da beklentilerin çok uzağında kalarak farklı kulüplere kiralandı.

Şanlıurfaspor, Sivasspor, Balıkesirspor ve Giresunspor gibi kulüplerde kiralık forma giyen YıldırımTemmuz 2019'da Fatih Karagümrük'e imza attı. 4 Ağustos 2021'de futbolu bırakan Yıldırım daha sonra popüler yarışma Survivor'a katıldı.

“YETENEĞİME GÜVENDİM”

Eyüpspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Arda Turan ile kendisini kıyaslayan Sercan Yıldırım” eğer çalışsaydım Arda yerine ben Barcelona’da oynardım.” Dedi.

 Çalışmadığını ve yeteneğine güvendiğini söyleyen Sercan Yıldırım, bir de itirafta bulundu. Yıldırım "En az çalışan ben! Ben başka kim vardı yani Ozan İpek de öyleydi. Mesela Ozan İpek hala öyle. Neden ben bu arada az çalışan? Çünkü yeteneğime çok güveniyordum yani Sergen Yalçın mantığı herhalde. Sergen hocayı zaten bilen biliyor. Yani geçmişten bugüne neler yaptığını. Bizim de yaptıklarımız ortada. O yüzden de kendime güvenimden dolayı zaten 'Ne olursa olsun hani bir şekilde yürür' diyordum ama öyle olmuyormuş! Şimdi işte öğrencilerime onu anlatmaya çalışıyorum. Yani çalışarak bir şeyler oluyor. Sadece yetenek, yetenekle bir yere kadar gidiyorsun. Çalışsaydım Arda Turan değil de ben Barcelona'da olabilirdim herhalde" dedi.

Şanlıurfaspor