Şanlıurfaspor'un eski topçusu teknik direktör oldu!

TAKİP ET

Ankaragücü'nde Ömer Erdoğan'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Şanlıurfaspor'da 2013 yılında top koşturan  Sedat Ağçay getirildi.

Şanlıurfaspor’un PTT 1 Lig’de mücadele ettiği 2013 yılında Adanaspor’dan Şanlıurfaspor’a transfer olan Sedat Ağçay, Ankaragücüspor teknik direktörlüğüne getirildi.Sedat Ağçay, Ankaragücü'nün bu sezonki üçüncü teknik direktörü oldu.

2013-14 sezonunda Sercan Yıldırım gibi ünlü oyuncuları kadrosuna katan Şanlıurfaspor kulübü ile sözleşme imzalayan Ağcay ,bu takımla ilk maçına Karşıyaka karşısında çıktı. Bu takımla ise toplamda 19 maçın 17 tanesinde forma giymiş ancak maddi sıkıntılar çekilmesi üzerine sözleşmesini çift taraflı feshetmiştir.

2013-14 sezonu devre arasında ise Şampiyonluk adayı İstanbul BB takımına transfer olan Ağçay  Cihat Arslan'ın takımında ilk maçına Samsunspor karşısında çıktı.

Spor Toto Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü'nde teknik direktörlük görevine Sedat Ağçay getirildi. Sarı-lacivertli kulüpten alınan bilgiye göre, Ömer Erdoğan'dan boşalan teknik direktörlük görevi takımda yardımcı antrenörlük yapan Sedat Ağçay'a verildi.

Sondakika Urfa Ağçay