Şanlıurfaspor'un eski yıldızı Vanspor'da

TAKİP ET

2017 yılında Şanlıurfaspor'da top koşturan tecrübeli forvet Batuhan Karadeniz Vanspor ile anlaştı. Bu yıl tekrardan ismi Şanlıurfaspor ile ismi anılan tecrübeli forvet Iğdırspor ile sözleşmesinin bitmesiyle serbest konuma düştü.

Bir çok takımın radarına giren Batuhan Karadenz Spor Toto 2. Lg ekb Vanspor FK'ye transfer oldu. Beşktaş ve Trabzonspor gb öneml takımlarda top koşturan Batuhan Karadenz, geçen sezonu geçirdiği Iğdırspor'da 29 lg maçına çıkmış ve 16 gole mza atmıştı. Deneymli santrfor, yeni sezonda ise Vanspor forması giyecek. Vanspor Batuhan Karadenz transferine ilşkin yapılan açıklamada, "Santrafor mevkinde oynayan, kariyerinde sayısız başarı bulunan milli futbolcu Batuhan Karadeniz ile 2022-23 futbol sezonu için transfer komitemizin göstermiş olduğu yoğun çalışma ve emek sonucu anlaşma sağlanmıştır." denildi. 

31 yaşındak oyuncu karyerinde Beşiktaş, Eskşehirspor, Trabzonspor, Elazığspor, Sivasspor, St. Gallen, Şanlıurfaspor, Sakaryaspor, Adana Demirspor, Bandırmaspor, Tuzlaspor, 1461 Trabzon ve Iğdırspor formaları giydi.