Şanlıurfaspor'un hedefi 1.Lig

TAKİP ET

TFF 3 Lig Beyaz Grupta şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan fakat yönetim içerisinde yaşanan sorunlardan dolayı Şampiyonluğu Çorumspor'a kaptıran Şanlıurfaspor TFF.Lig Play Off  3.Turda yarın akşam 24 Erzincanspor ile karşılaşacak.

Play Off’ta bir üst lige çıkmanın hesabını yapan Şanlıurfaspor, Serdar Bozkurt’un yerine Eyüpspor’un eski çalıştırıcısı olan Zafer Turanı takımın başına getirdi.24 Erzincanspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı Zafer Turan hedeflerinin 1.Lige çıkmak olduğunu vurguladı. Turan, takımda Bünyamin Balat  dışında bir eksiğin bulunmadığını belirti.

Şanlıurfaspor’un ilk maçta güzel bir sonuç çıkaracaklarını ifade eden Zafer Turan,  “11 aydır süren bir emek var maraton var . Değişik hocalarımızda buradaydı, oyuncu grubumuz buradaydı, yönetimimiz, başkanımız herkes burada büyük bir emek harcadılar. 11 ayın sonunda buraya geldik. Bundan sonraki süreçte bunu taçlandırmak istiyoruz ok büyük bir emek var çök büyük bir başarı vardı 2. Olmasına rağmen. On gündür kamp sürecimiz devam ediyordu.

Bugünde buraya geldik Erzincan’a inşallah çarşamba Pazar maçlarımızı oynayacağız  en iyi şekilde buradan sonuçlarla donüp ondan sonraki final maçında da inşallah Şanlıurfasporu layık olduğu 1.lige çıkaracağız. Biz teknik ekip olarak oyuncular olarak biz hazırız. Bizim arkamızda bütün camianın olduğunu biliyoruz, bütün taraftarlarımızın arkamızda olduğunu biliyoruz. Bu sorumluluğu da sonuna kadarda his ediyoruz inşallah bu sorumluluğun altından kalkacağız. Bu zamana kadar bütün emeklerin karşılığını alarak istediği yere Şanlıurfasporu 1.lige çıkaracağız.

Takımımızda sakat olan bir Bünyamin vardı çalışma döneminde bizle birlikteydi ama ağrıları devam ettiği için ameliyat olmak zorunda kaldı Bünyamin aramızda olmayacak. Semih son maçta bir sakatlık geçirmişti o iyileşti aramızda 3,4 gündür bizimle birlikte çalışıyor inşallah aramızda olacak. Onun dışında herhangi bir sıkıntımız bir sakatlığımız yok. Camia olarak arkamızda olduğunu söylüyor sayın valimiz, belediye başkanlarımız, kulüp başkanımız, yönetim kurulumuz hepsi bizim arkamızda sonuna kadar his ediyoruz bu sorumluluğu da hissediyoruz arkadaşlarımızda bunun bilincinde buna laik olmaya çalışacağız” dedi.

TFF Grupta Şampiyonluk 24Erzincanspor Turda Yarın