Şanlıurfaspor'un kupadaki rakibi belli oldu

TAKİP ET

Astor Enerji Şanlıurfaspor'un Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turundaki rakibi RAMS Başakşehirspor oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılan törene Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 2. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari İşler ve 1. Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Orhan, 2. ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can ve Genel Sekreter Taner Senseven ile kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.

Çekilen kura sonucunda Astor Enerji Şanlıurfaspor'un Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turundaki rakibi belli oldu.

Sarı yeşilli ekip, Süper Lig'in güçlü takımlarından RAMS Başakşehir ile eşleşti.

Eşleşme ile ilgili olarak kulüpten gelen açıklama şu şekilde:

"Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda RAMS Başakşehirspor ile eşleştik. Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu müsabakaları tek maç eleme usulüne göre 5, 6 ve 7 Aralık tarihlerinde oynanacak."

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu müsabakalarına; 3. eleme turu müsabakaları sonucu tur atlayan 34 takım ile Trendyol Süper Lig'den 6 takım, Trendyol 1. Lig'den 7 takım ve TFF 2. Lig'den 9 takım olmak üzere toplam 56 takım katılacak. Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre 5, 6 ve 7 Aralık tarihlerinde oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü gereği müsabakalar seri başı takımların ev sahipliğinde yapılacak.

Şanlıurfaspor