Şanlıurfaspor'un rakibi Sağlam ile anlaştı!

TAKİP ET

TFF 2. Lig'den 1.Lige yükselen ve önümüzdeki sezon Şanlıurfaspor ile aynı ligde mücadele edecek olan Kocaelispor, efsane Türk çalıştırıcı Ertuğrul Sağlam ile 2 yıllığına sözleşme imzaladı.

Gelecek yıl Süper Lig’e çıkmak için sağlam kadro ve sağlam bir teknik adamla yola çıkmak isteyen Kocaelispor, Bursaspor’u Süper Lig’de şampiyon yapan Ertuğrul Sağlam ile masaya oturdu.Geçtiğimiz günlerde yapılan görüşmeler sonucu tecrübeli teknik adam ile 2 yıllık anlaşmaya varan Kocaelispor bu Sağlam ile sözleşme imzaladı.

Spor Toto 1. Lig'e yükselen Kocaelispor, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile resmen anlaştı. Körfez Brunga Tesisleri’nde düzenlenen törenle 53 yaşındaki teknik direktör Ertuğrul Sağlam kendini 2 yıllığına yeşil-siyah renklere bağladı.

“GERİ DÖNDÜK”

Kocaelispor’un takip ettiğini söyleyen Sağlam, “Kocaelispor’un tekrar eski günlerine dönmesi için konuşma sağladık ve bunu uzun uzun başkanla konuştuk. Biz Kocaelispor’un tekrar eski günlerine dönmesi için bir konuşma gerçekleştirdik. Buraya gelmeden önce İran’da bir çalışma içindeydik ama bu sefer başka bir gözle bakma şansımız oldu. Türk futbolunda yukarıda bir seviye olmadığını gördüm ve tekrar işe başlamanın ve bunu Kocaelispor’da yapmak istedik ve bunları yapacağımız uygulama ve söylemlerle hayata geçirmek için Kocaelispor’a adım atmak istedik” ifadelerini kullandı.


“SÜPER LİG’DE OLACAĞIZ”
Açıklamasını sürdüren Sağlam, “Biz Kocaelispor’un, Türk futbolunda bir şeyler yapacağını biliyoruz. Bunları konuşmak henüz erken ama daha yolun başındayız ve güven ve sabırla Kocaelispor’un Süper Lig’e taşıyacağız. Bunu biz camiamızla, taraftarımızla yapacağız. Bunu hep birlikte sağlayacağız ve biz taraftarın ne beklediğini biliyoruz ve bundan emin olmanız gerekiyor. Hiçbir başarı tek başına olmaz ve biz şunu da biliyoruz dışardan yapılacak elbette müdahaleler olacaktır ama biz omuz omuza verip sonunda başaracağız. İnanmadığım hiçbir yerde olamadım ve hayal satmadım bunu hep birlikte sağlayacağız ve sağlam adımlarla yürüyeceğiz” dedi.

TFF KOCAELİSPOR ŞANLIURFASPOR SAĞLAM