Şanlıurfaspor'un sol beki veda etti

TAKİP ET

Bu sezon 1.Lig'de mücadele edecek olan Şanlıurfaspor'da ayrılıklar sürüyor. Son olarak kulüpte 41 maçta görev yapan sol bek oyuncusu Barış Gök ile yollar ayrıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Lig’de mücadele edecek olan Şanlıurfaspor’da ayrılıklar devam ediyor. Kulüp Başkanı Haçim İzol isim vermeden 4 transfer yaptıklarını bildirdi ve iç transfer 9 oyuncu ile anlaşma sağladıklarını duyurdu.

Sarı yeşilli ekipte sözleşmesi sona eren ve 41 maçta görev alan sol bek oyuncusu Barış Gök de takımdan ayrıldığını açıkladı.

Gök’ün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

“Değerli Şanlıurfaspor taraftarları, sizlerle birlikte unutulmaz bir sezon geçirdim. Şehir ve ülke olarak zorlu süreçlerden geçtik, tek yürek olup her şeyin üstesinden birlikte geldik ve şanlı şehre şampiyonluğu armağan ettik. Bu süre zarfında hep birlikte olduğumuz kulüp çalışanlarımıza, yönetimimize, takım arkadaşlarıma, bizden desteğini esirgemeyen kıymetli Şanlıurfaspor taraftarına ve bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan Sn.Valimiz Salih Ayhan'a çok teşekkür ederim. Şanlıurfaspor’a hak ettiği 1. Ligde başarılar dilerim hakkımızı helal edin hoşça kalın.”

Türkiye Futbol Federasyonu Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçim İzol