Şanlıurfaspor yönetimi masrafları üstlendi

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, sosyal medya hesabından daha önce yaptığı açıklamada maddi imkansızlıklar nedeniyle deplasmana gidemeyeceklerini açıkladıktan sonra Hekimoğlu Trabzon yol masraflarını karşılayabileceğini açıkladı. Bu açıklamadan sonra Urfaspor yönetim kurulu masrafları üstlendiği duyurdu.

Maddi imkansızlıkları öne sürerek deplasmana gidemeyeceğini açıklayan Şanlıurfaspor yönetim kurulunun bu açıklamasından Şanlıurfalılar yönetim kuruluna tepki gösterdi. Vatandaşlar sosyal medya üzerinden yönetim kurulu üyelerine adeta ateş püskürdü.

 

İşte sosyal medya üzerinden taraftarın gösterdiği tepkilerden bazıları şöyle;

Metin İpek: Bizi memleketimizi bu hale getirenler haram zıkkım olsun size

Salih Kaya: Bu güzelim takımı ne hale getirdiniz ama biz hiç bir zaman bu Şanlı takımızi unutmayacağız bu takımı bu hale getireni biz nasıl buralara getirdiksek onları düşürmesini biliriz

Salim Demirel: Vallahi yüreğimiz yani keşke elden bir şey gelseydi.Koskoca urfa sporu nehale getirdiler.

Kemal Çuhadaroğlu: U T A N S I N L A R. YAZIKLAR OLSUN..

Mustafa Turanoğlu:Yazıklar olsun istifa edin urfa sizden kurtulsun.kim bu takımı bu halekoymuşise Allah onlara bırakmasın”

 

Siyasiler ve bürokratlar da yorumlardan tepki aldı

Şanlıurfaspor’un maddi sıkıntılar nedeniyle bu hale gelmesine sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüdü. Urfaspor yönetim kurulu istifaya davet edilirken kentin mülkü amirlerine de tepkiler sosyal medyadan geldi.

İşte sosyal medyadan kentin ileri gelenlerine yapılan tepkilerden bazıları şöyle;

Mehmet Olcay: Gitsin şlopcular...Ankara larda tanıtım günleri yapsın...kimin eli kimin cebinde belli değil...sebep olanların Allah belasını versin....

Mustafa Turanoğlu: Yazıklar olsun istifa edin urfa sizden kurtulsun.kim bu takımı bu hale koymuş ise Allah onlara bırakmasın

Cenk Yalçın: Abi yanlış anlamayın ama biz sürekli siyasilerden, bu şehrin is adamlarından yardim bekleyerek bir yerlere gelemeyiz onların kendilerine faydası yok bize ne yapabilirler.

Bedih Kazoğlu: Nasıl bir şehirde yaşıyoruz. Bilmiyorum. Urfaspor deplasman parası bulamıyor. Vali Beyn sesiz kalma bir gün sende. Bunun Hesabını Vereceksin.

 

Şanlıurfaspor’dan Hekimoğlu Trabzon kulübüne teşekkür

Şanlıurfaspor yönetim kurulu  Hekimoğlu Trabzon'un  jestine teşekkür ederek, “Kardeş şehir Trabzon'un güzide kulübu Hekimoğlu Trabzon'un deplasman masraflarımızı karşılamaları ile ilgili ince ve nazik düşüncelerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, masraflarımızın yönetim kurulumuz tarafından karşılandığını kamuoyuna belirmek isteriz” denildi.



Hekimoğlu Trabzon’dan yeni açıklama

“Şanlıurfaspor'u Trabzon’da bütün seyahat giderlerini karşılayarak misafir etmekten onur duyacağımızı belirtmiştik. Sonrasında Şanlıurfaspor Kulübü maddi sorunlarını aştıklarını ve Trabzon’a geleceklerini açıkladılar. Ardından Kulübümüze teşekkür ettiklerini duyurdular”

 

tff 2.lig beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor hekimoğlu trabzon yol masrafları deplasman giderleri Şanlıurfa haberler