Şanlıurfsapor - İnegölspor: 8-0

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, 11 Nisan Stadyumunda İnegölspor ile karşılaştı. Sarı yeşilliler rakibini 8-0 yenerek hezimete uğrattı.

Ligde bu sene şampiyonluğu hedefleyen sarı yeşilli ekip, 11 Nisan Stadyumunda İnegölspor ile karşılaştı. 

Feridun Daldaş’ın yönettiği karşılaşmanın birinci yardımcı hakemi Kemal Mavi olurken ikinci yardımcı hakem Ferdi Karadoruk oldu. Dördüncü hakem ise Yalçın Taşkınfurat olduğu kaydedildi.

Şanlıurfaspor’un ilk 11’i: 45. Aydın Bağ, 6. Feyyaz Belen, 9. Kemal Rüzgar, 11. Bünyamin Balat,

17. Doğacan Diker, 18. Erkam Develi, 27. Mehmet Yiğit, 61. Semih Karadeniz, 66. Mehmet Alp Kurt, 74. Mert Çapar ve 93. Barış Gök

İnegölspor’un ilk 11’i ise 88. Bekir Sevgi, 7. Niyazi Batuhan Salman, 22. Alperen Pak, 9. Metincan Cici, 12. Sefa Durmuş, 14. Yılmaz Özeren, 20. Orhan Aktaş, 21. Erman Bulucu, 25. Uğur Utlu, 68. Volkan Altınsoy, 93. Ömer Faruk Ermeç

Şanlıurfaspor geçen hafta deplasmanda eli boş dönerken rakibi İnegölspor ise son 4 haftada iyi bir çıkış yakaladı.

1': Karşılaşmaya hızlı başlayan Şanlıurfaspor Doğacan Diker'in golüyle maçın hemen başında 1-0 öne geçti. Golden hemen sonra baskısını sürdürmeye başlayan sarı yeşilliler 6.dakikada Doğacan Diker kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.

İkinci golün etkisini üzerinde atamayan İnegölspor 9.dakikada kalesinde 3.golü gördü. Şanlıurfaspor'un golünü Bünyamin Balat topu ağlara yolladı. 

İngölspor karşısında üstün oyununu sürdüren Şanlıurfaspor 27.dakikada Kemal Rüzgar ile farkı dörde çıkardı.

36': Maçta 4-0 geriye düşen İnegölspor'a 3 oyuncu değişikliği birden... Sefa Durmuş, Orhan Aktaş ve Niyazi Batuhan Salman oyundan çıktı. Yasin Palaz, Gökhan Maral ve Ersel Aslıyüksek oyuna dahil oldu.

45+4': İnegölspor'da Erman Bulucu sarı kart gördü. Maçın ilk yarısı Şanlıurfaspor'un 4-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Şanlıurfaspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı... Semih Karadeniz ikinci yarıda yerini Seyit Gazanfer'e bıraktı.

60.dakikada Şanlıurfaspor'da Mehmet Kurt yerini Adem Eren Kabak'a bıraktı.

Maçç boyunca baskılı oynayan Şanlıurfaspor Kemal Rüzgar ile 5-0 öne geçti. Rüzgar kendisinin ikinci golünü kaydetti.

74. dakikada oyuna giren Yakup Alkan Şanlıurfaspor'u 6-0 öne geçiren golü attı.

Sarı yeşilli ekipte 78.dakikada Barış Gök kenara alındı, yerine giren oyuncu Abdulsamet Burak oldu.

90.dakikada Şanlıurfaspor farkı Mert Çapar ile 7'ye çıkardı.

Şanlıurfaspor Alpay Koçaklı ile 96.dakikada farkı 8'e çıkardı. Bu golle karşılaşma 8-0 sona erdi. Bu galibiyetle beraber sarı yeşilli ekibin puanı 47'ye yükseldi. Ligde ikinci sıradaki yerini ise korudu.

TFF 2.Lig Beyaz Grup Şanlıurfaspor