Sarı yeşilli'de yine hüsran!

TAKİP ET

2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfa spor kendi evinde İnegölspor'a farklı yenilerek taraftarını yine hüsrana uğrattı.

11 Nisan Stadyumundaki karşılaşmaya hızlı başlayan İnegölspor 5. ve 10. Dakikada Denis Taşkesen attığı gollerle sarı yeşili takımın filelerini havalandırdı. Karşılaşmanın 21. Dakikasında İnegöl sporcusu Erdem Seçkin’in ayağından gelen gol ile skor 3-0’a geldi.

Ev sahibi Şanlıurfaspor 26 ve 34. Dakikada atığı gollerle ilk yarıyı İnegölspor karşısında 3-2’lik mağlubiyetle kapattı.

Şanlıurfa spor kendi evinde ağırladığı İnegölspor karşısında 54. dakikada Emre Gedik’in attığı gol ile beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın 75 ve 83. Dakikasında İnegölsporun baskıları sonucu skor Şanlıurfaspor aleyhine 5-3 oldu.

Şanlıurfaspor galibiyet arayışlarını sürdürürken 84 dakikada attığı ile skoru 5-4 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 5-4 Şanlıurfa sporun mağlubiyeti ile sona erdi.

Son yıllarda maddi sıkıntılar nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Şanlıurfaspor Pandemi sürecindeki karantina nedeniyle istediği sonucu bir türlü alamayarak taraftarına hüzün yaşatmaya devam ediyor.