Sarı Yeşilliler yine kayıplarda

TAKİP ET

Sarı Yeşilli takım sahasında ağırladığı Manisaspor karşısında etkisiz kalınca mücadeleyi 2-0 kaybetti. Mücadele boyunca defansif bir oyun ortaya koyan Şanlıurfaspor, maçı kaybetmekten kurtulamadı.

11 Nisan Stadyumunda oynanan Şanlıurfaspor-Manisapor karşılaşmasının ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda her iki takım eline geçen fırsatları gole çeviremeyince mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk takım 75.dakikada Nizamettin Çalışkan'ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti.

Şanlıurfaspor, penaltıdan kalesinde ilk golü gördükten sonra oyun  disiplininden koptu. Konuk takım uzatma dakikalarında sonra oyuna giren Tayyib Kanarya ile ikinci golü attı. Bu golle karşılaşma 2-0 oldu.

Konuk Takımın ikinci golünden sonra başka gol olmayınca mücadele bu şekilde sona erdi. Şanlıurfaspor'un galibiyet özlemi başka bir maça kaldı.

Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumunda oynanan müsabakayı Oğuzhan Uğurlu yönetirken, Mücahit Değermenci ve Sefa Özcan da yardımcılık görevlerini üstlendi.

Şanlıurfaspor'un ilk 11'i:  Hakan Canbazoğlu, Göksu Alhas, Sefa Özdemir, İhsan Uğur Göktaş, Emre Özkan, Enes Subaşı, Volkan Geyik, Samican Keskin, Mustafa Şen, Fevzi Özkan, Gökdeniz Varol 

Manisa Futbol Kulübü’nün ilk 11’i: 92. Ömer Kahveci, 1. Sertaç Çam, 4. Ahmet Kesim, 5. Abdurrahman Emir Alagöz, 6. Nizamettin Çalışkan, 7. Hakan Barış, 11. Çağrı Giritlioğlu, 15. Recep Burak Yılmaz, 17. Zahit Fındık, 23. Serdar Deliktaş, 32. Mehmet Yılmaz