Sarım Mahallesinin yol yarası sarılmalı!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Sarım Mahallesinde, dün yağan sağanak yağış yolları adeta yıktı.

Şanlıurfa son yılların en fazla yağış aldığı sezonu yaşıyor. Yağan yağmur bir çok kırsal mahallede ciddi hasara yol açıyor.

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Sarım Mahallesinde yağan yağmur yolların bozuk olmasından dolayı vatandaşların mağdur olmasına adeta davetiye açtı.

Köyde hayatını idame eden vatandaşlar yolların bozuk olmasından ve yağan yağmurun çukurları gölette çevirmesinden dolayı mağduriyet yaşadı.

Duyarlı bir vatandaş olarak Sarım Mahallesinde yaşanan mağduriyeti kamuoyuna duyuran Tayyar Yetim, defalarca yaşanan mağduriyeti dile getirdiğini söylemesine rağmen herhangi bir çözüme ulaşamadığını ifade etti.

Tayyar Yetim, Sarım Mahallesinde yağmurdan dolayı kapanan yollar hakkında yaptığı açıklamada yetkililere şöyle seslendi.”Yıl olmuş 2023 halen

yağmur yağdığında bütün yolları çöküyor. Sorumlu bir muhatap ta yok. Bu gün sabahtan beri Karaköprü ilçesi Sarım mahallesinde yağmur yağışından dolayı yıkılan yola defalarca söylememize rağmen arayan soran müdahale eden kimse yok. Köyde insanlar evlerine ulaşamıyor. Hastalansa ambulans yolu yok.”

Şanlıurfa Sarım Yetim Tayyar Karaköprü