Sefaspor Kulübü Futbolu Solladı

TAKİP ET

Sefaspor'un bu sezon en büyük gurur kaynağı genç erkek ve bayanlar hentbol takımı oldu.

Sefaspor kulübü Şanlıurfa’da ilk kez düzenlenen bayan ve erkek hentbol yerel Ligi’nde şampiyon oldu. Şanlıurfa Sefaspor Kulübü’nde bu sezon hentbol genç erkekler ve bayanlarda elde ettiği başarılar ile Şanlıurfa’nın gururu oldular.

Son yıllarda mali açıdan hiç bir belediye ve kamu kurumundan destek almamasına rağmen kendi imkânları ile ilk defa hentbol genç erkekler ve bayanlarda şampiyon olup kulüp tarihine geçtiler. Sefaspor’un genç erkekler ve bayanlar hentbol takımı elde ettiği başarıları camianın gururu oldu.

Futboldan çok salon sporları ile adından sıkça söz ettiren Sefa spor kulübü takımı başkanı Ali Akkuş şunları kaydetti:”Amacımız Türkiye’de en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa’da sporun sadece futboldan ibaret olmadığını ve gençlerimizi salon sporlarına yönlendirerek ve dikkatlerini çekerek burada yetenekli olan gençlerimizi bu alana kaydırmak ve değerlendirmek istedik. Bu anlamda sefaspor olarak Şanlıurfa’da bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Aldığımız başarılar bizim doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Gururluyuz, mutluyuz. Şanlıurfa’da bize destek sağlanıldığı takdirde daha önemli başarılara imza atmayı hedefliyoruz. Şanlıurfa’daki diğer amatör kulüpleri de branş sayılarını artırmalarını, sadece futbola yönelmemeleri çağrısında bulunuyorum. Şanlıurfa’da çok yetenekli gençler var. Bu alanda bir çalışma içerisine girsinler. Branşlarda çeşitlilik olursa hem kulüpler hem de Şanlıurfa sportif anlamda büyük başarılar sağlar. Biz Şanlıurfa’da bir ilki oluşturduk. Umarım diğer kulüpler bizi örnek alır. Ben hentbolda genç erkekler ve bayanlarda şampiyonluk bize yaşatan hocalarımıza, teknik ekibimize ve sporcularımızı kutluyorum. Onlarla gurur duyuyorum.”dedi.