Şehir Hastanesi ile ilgili neden bir açıklama yok?

TAKİP ET

Yıllardır dile getirilen ancak halen çalışması başlatılmayan Şanlıurfa Şehir Hastanesi ile ilgili açıklama yapılmazken, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı neden açıklama yapılmadığını belirtti. İl Başkanı Yıldız, hastane ile ilgili yüklenici firma ile görüşmelerin devam ettiğini, bununla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Şanlıurfa'ya gelerek açıklamayı yapmasını beklediklerini vurguladı.

Şanlıurfa’nın sağlık sorunları sürekli gündemde tazeliğini korurken, yıllardır yapılması beklenen şehir hastanesinde herhangi bir çalışmanın yapılmaması da sürekli gündemde yer alan konular arasında. Şehir hastanesinin yapımının iptal edildiği gibi söylentilerin de zaman zaman gündeme gelmesine rağmen halen net bir açıklama yapılmadı.



Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız hastane için firma ile görüşmelerin sağlanmaya devam ettiğini belirtti. Yıldız, önümüzdeki süreçte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Şanlıurfa’yı ziyaret edeceği ve hastane ile ilgili net açıklamayı yapmayı beklediklerinden dolayı herhangi bir açıklama yapmadıklarının altını çizdi.

 

Şehir hastanesi ile ilgili neden bir açıklama yok? yıllardır dile getirilen ancak halen çalışması başlatılmayan Şanlıurfa Şehir hastanesi ile ilgili açıklama ak parti Şanlıurfa İl başkanı bahattin yıldız