'Şehir Hastanesinin yerinde taşlar var'

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından inşaatı devamı ediyor dediği bin 700 yataklı şehir hastanesinde hiçbir çalışmanın olmadığı görüldü.

Geçtiğimiz Cuma günü Şanlıurfa'da düzenlediği mitingde Şanlıurfalılara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa için 7 yıldan fazla süredir projelendirilen bin 700 yataklı şehir hastanesinin inşaatının devam ettiğini söylemişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinin ardından şehir hastanesinin yapılacağı alana giden CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, gözlemlediği alanda sadece taşların olduğu ve bunun dışında hiçbir çalışmanın olmadığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanlış yönlendirildiğini belirten Milletvekili Aziz Aydınlık sosyal medya hesabında, "Cumhurbaşkanımız konuşmasında '1700 yataklı şehir hastanesinin inşaatı devam ediyor' dedi. Biz de İl Başkanımız ve Başkan Yardımcımız ile birlikte şehir hastanesi inşaatını kontrol etmeye geldik. Burada boş bir arazi görüyoruz. Herhalde bu taşlar kardiloji bölümü, o taşlar dahiliye bölümüdür, arka bölümümüzde de çocuk bölümü vardır. Ben bu tarlada bunu görüyorum. Değerli hemşerilerim biz siyaset yapıyoruz, onun için bugün geldik burayı kontrol ettik. Hemşehrilerimiz, hastanenin yapılışının olmadığını görsünler. Sayın Cumhurbaşkanım sizleri yanlış yönlendiriyorlar. Bu memleket hepimizin, biz bundan sonra kandırılmaya da gelemeyiz." ifadelerini kullandı.

 

Şehir hastanesinin yerinde taşlar var cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan chp Şanlıurfa milletvekili aziz aydınlık 1700 yataklı şehir hastanesinin inşaatı